bugün
- haşlanmış yumurta8
- üsküdar'a çöktükten sonra kutlama yapmak5
- prometheus'un hırsız olduğu gerçeği5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı46
- mansur yavaş'ın idare'i maslahatçılığı5
- lastik değiştirmeyi bilmeyen erkek3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı51
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası18
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler7
- ismail kartal27
- 2000 yılında dünya nasıl olacak3
- güne iyi başlamak3
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız12
- sabah alarmını ertelemenin felsefi anlamı2
- islamda kadın3
- ey insan9
- ilk türettigim sözcük2
- yazarların beğendiği kadın tipleri7
- karınızı kucağınızda taşır mısınız13
- fenerbahçe19
- platon un mağara alegorisi9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ona bir şey söyle5
- sessiz konusan insan2
- günün sözü6
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- anın görüntüsü28
- openai'ın yapay zekasının kontrolden çıkması3
- kiraz cicegi kolonyasi28
- misafir gelecek diye temizlik yapmak6
- karanlıkta bi şey var hissi9
- sözlük sapıkları12
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- parasetamol2
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- dünya iyi midir9
- flört11
- kızılay avm11
- kendini çok önemli sanan yazar14
- 6668
- çorapların tek eşleşme sorunu2
- jennifer lawrance8
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- match sonrası ilk mesaj algoritması3
- ağır müslüm gürses sözleri9
kanal 7 nin yöneticilerinden aynı zamanda gazeteci kişi. bilgiler ayşe arman/ hürriyet pazar eki/röportaj/27.08.06 gerekli tanımdan sonra geleyim esas derdime;
ayşe böhürler ne demiş;
- siz şeytan biz melek değiliz.
bak bak bak. şimdiye kadar hangi algı türbanlı kadınları ''melek'' algısıyla, hani algı açık kadınları '' şeytan'' algısıyla taçlandırdı pardon anlamlandırdı?
bu bir.
hanımefendi 21 yaşında kapanmış. kendi tercihidir. lakin bu üst perdeden konuşma/bu kavram karmaşası/bu bu bu ..... neyin nesidir!? buyrun;( röportajdan cümleler aldım aşağıya)
- Eşimin bu işle alakası yok. O zaten dini kökenli birisi değildi. Kendisi Marksist kökenlidir. Ama 12 Eylül sonrası, onun da bir dindarlaşma süreci oldu. "Biz bunu kendimize bir hayat tarzı olarak seçelim" dedik, "Daha islami, daha dindar bir hayat tarzı." Marksist de olabilirdim, dindar olmayı seçtim. Eşim içki içerdi, o içkiyi bıraktı; ben de örtündüm...
bu iki. sanki ooo ya bundadır ya şunda marksizm de değil islamiyet te diye tekerleme sonucu karar vermiş ayşe hanım.
- Ahlaki anlamda her şeye biraz daha dikkat ediyorsunuz...
bu üç. ahlaki anlamda açıklar dikkat etmiyor sadece kapalılar biraz daha dikkat etmiyor gibi okuyan çıkmaz mı bunu. çıkar. peki bu ayrıştırıcı dilin altında yatan bakla ne?
- Özel havuzumuz da olmadığına göre, yüzme kavramı hayatımdan tamamen çıktı. Önceleri rüyamda yüzdüğümü filan görüyordum. Şimdi o da kalmadı.
bu dört: vallaha üzüldüm. yazık rüyasında yüzdüğünü görüyormuş. üzülmediysem insan değilim. tanrı/allah bütün nimetleri insanlar kullansın diye yaratmadı mı acep?
daha fazla yazmanın bir gereği yok. hanımefendi hem gazeteci hem kafası karışık hem öyle bir ayrıştırıcı/üst perdeden bir dil tutturmuş ki; kanımca en büyük zararı böyle yaparak yine kendilerine veriyorlar.
ayşe arman için diyecek birşey yok. onun işi bu; başlığa çıkaracak bir cümle bulmak/soruları kadınlığa getirmek vs vs vs
ayşe böhürler ne demiş;
- siz şeytan biz melek değiliz.
bak bak bak. şimdiye kadar hangi algı türbanlı kadınları ''melek'' algısıyla, hani algı açık kadınları '' şeytan'' algısıyla taçlandırdı pardon anlamlandırdı?
bu bir.
hanımefendi 21 yaşında kapanmış. kendi tercihidir. lakin bu üst perdeden konuşma/bu kavram karmaşası/bu bu bu ..... neyin nesidir!? buyrun;( röportajdan cümleler aldım aşağıya)
- Eşimin bu işle alakası yok. O zaten dini kökenli birisi değildi. Kendisi Marksist kökenlidir. Ama 12 Eylül sonrası, onun da bir dindarlaşma süreci oldu. "Biz bunu kendimize bir hayat tarzı olarak seçelim" dedik, "Daha islami, daha dindar bir hayat tarzı." Marksist de olabilirdim, dindar olmayı seçtim. Eşim içki içerdi, o içkiyi bıraktı; ben de örtündüm...
bu iki. sanki ooo ya bundadır ya şunda marksizm de değil islamiyet te diye tekerleme sonucu karar vermiş ayşe hanım.
- Ahlaki anlamda her şeye biraz daha dikkat ediyorsunuz...
bu üç. ahlaki anlamda açıklar dikkat etmiyor sadece kapalılar biraz daha dikkat etmiyor gibi okuyan çıkmaz mı bunu. çıkar. peki bu ayrıştırıcı dilin altında yatan bakla ne?
- Özel havuzumuz da olmadığına göre, yüzme kavramı hayatımdan tamamen çıktı. Önceleri rüyamda yüzdüğümü filan görüyordum. Şimdi o da kalmadı.
bu dört: vallaha üzüldüm. yazık rüyasında yüzdüğünü görüyormuş. üzülmediysem insan değilim. tanrı/allah bütün nimetleri insanlar kullansın diye yaratmadı mı acep?
daha fazla yazmanın bir gereği yok. hanımefendi hem gazeteci hem kafası karışık hem öyle bir ayrıştırıcı/üst perdeden bir dil tutturmuş ki; kanımca en büyük zararı böyle yaparak yine kendilerine veriyorlar.
ayşe arman için diyecek birşey yok. onun işi bu; başlığa çıkaracak bir cümle bulmak/soruları kadınlığa getirmek vs vs vs
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar