bugün

steven gerrard

dünya nın en nitelikli sağ ayağına sahip büyük futbolcu. bir liverpool hastası olan ben onu sadece çıkış tünelinde görünce bile kendimden geçerim. kendisini ilk defa 2005 yılındaki olimpiyatta oynanan şampiyonlar ligi finalinde yaklaşık 20 metreden görüp aşık oldum.sattığım sosisli sandviçlerim adete yerle bir olacaktı. kendisiyle göz göze geldiğimizde bana göz kırpışını ise asla unutamam. hele o ilk yarı 3-0 bittiğinde * liverpool tribününde ki taraftarların kendilerine durun bakalım gerrard daha son kozunu oynamadı deyişleri ve birbirlerini motive edişleri senin liverpool için ne kadar önemli olduğunu anlamama yetti.

hele ki sen skoru 3-1 e getiren o golü attın ve takım arkadaşlarına elinle bi hadi beyler işareti yaptın ki neredeyse bayılacaktım.

büyük kaptan sen bi tanesin. ne messi ne ronaldo ne kaka ne de bi başkası belki çoğu senden yetenekli eyvallah ; ama sende ki yürek tüm futbol camiasının kini toplasak yine de tartı da ağır basar. böyle devam et kaptanım elbette ölmeden kaldırırsın premier lig kupasınıda dünya kupasınıda.