bugün

michael jackson

Arkdaşlar kendimi bunu yazmak zorunda hissetmesem emin olun yazmazdım ama bazı (affedersiniz) salaklar hala saçma sapan iddaalarla karşımıza çıkıyor.

Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür.Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun üstünde bir leke oluşmuştur.

"O" tarihin en büyük sanatçısıdır ve her zaman öye kalacaktır. Onu asla unutmayacak gelecek nesillere de anlatacağız. O sesiyle,müziğiyle,danslarıyla,şovlarıyla tam bir müzik ikonudur ve bu ne olursa olsun değişmeyecektir.