bugün
- ona bir şey söyle8
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- borsa4
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- gulmekicinyaratilmis11
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- mohamed salah ghaly13
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sudekiray3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- berrak tüzünataç3
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- spiderman mi döver batman mi5
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- stres yönetimi6
- eğitimde sınav sistemi2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- kardeş2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- komik olmayan komedyen2
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- doğuda yaşayan yazarlar5
- insan zamandan ibarettir3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- trabzonspor7
- gocu4
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- mauro icardi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- elalem ne der4
ea games'in çıkarttığı, multiplayer oynamanın tadına doyum olmayan süper ötesi savaş oyunu.
Oyunun en zevkli kısmı,64* kişilik serverlar da takımlar halinde savaşabilmeniz, şöyle ki;
ranked serverlar da aldığınız başarılara göre rütbe alıyorsunuz ve bu rütbeler savaş sırasın da adınızın yanın da görünüyor.**
bir takım da max 6 kişi olabiliyor, bulunduğunuz takımın liderinin verdiği talimatlar doğrultusunda hareket ediyorsunuz, takım içindekiler birbirleriyle telsiz bağlantısı* kurup konuşabiliyorlar*. bu arada takım lideri hem takımla hem de diğer takım liderleriyle telsiz de konuşabiliyor. Tabi ben takım falan dinlemem, tek çalışırım derseniz hiçbir takıma girmeyebilirsiniz,
Öte yandan oyun da bir de commander var, 32 kişilik birliğin yani bütün takımların komutanı ve ona özel bir komuta haritası var,
O harita üzerinden emirler vererek takımları yönetebiliyor, istediği bir yere ya da takım liderlerinin taleplerine göre herhangi bir yere top atışı, mühimmat desteği* ya da casus uçak gönderebiliyor. isterse oyunda olan biteni uydu görüntüsü şeklinde takip edebiliyor,
Ayrıca commander tüm birimlerle telsizden irtibat kurabildiği gibi, takım liderleriyle de özel bir hat üzerinden görüşebiliyor.
oyun sırasın da ben de commander olmak istiyorum derseniz, tüm birimler içinde bir oylama yapılıyor ve ona göre yeni commander seçiliyor.
Haritaya göre jeep, helikopterler*, hücum bot, avcı uçakları, karadan atılan ısı güdümlü füze, tank yada amfibik taşıyıcı kullanabiliyorsunuz.
Oyunda 3 farklı devlet var Amerika, Ortadoğu askerleri*, çin halk cumhuriyeti**,her devletin birliklerinin kendilerine özel tipleri ve silahları var, kullanabileceğiniz birlikleri saymak gerekirse,
assault,
special ops,
sniper,
combat engineer,
Heavy Weapons,
anti tank units,
medic.
son olarak gerçekten çok zevkli bir oyun diyebilirim, özellikle birbirini tanıyan kişiler tarafından oluşturulmuş bir takım için de mikrofon destekli oynamak gerçekten mükemmel.*
Oyunun en zevkli kısmı,64* kişilik serverlar da takımlar halinde savaşabilmeniz, şöyle ki;
ranked serverlar da aldığınız başarılara göre rütbe alıyorsunuz ve bu rütbeler savaş sırasın da adınızın yanın da görünüyor.**
bir takım da max 6 kişi olabiliyor, bulunduğunuz takımın liderinin verdiği talimatlar doğrultusunda hareket ediyorsunuz, takım içindekiler birbirleriyle telsiz bağlantısı* kurup konuşabiliyorlar*. bu arada takım lideri hem takımla hem de diğer takım liderleriyle telsiz de konuşabiliyor. Tabi ben takım falan dinlemem, tek çalışırım derseniz hiçbir takıma girmeyebilirsiniz,
Öte yandan oyun da bir de commander var, 32 kişilik birliğin yani bütün takımların komutanı ve ona özel bir komuta haritası var,
O harita üzerinden emirler vererek takımları yönetebiliyor, istediği bir yere ya da takım liderlerinin taleplerine göre herhangi bir yere top atışı, mühimmat desteği* ya da casus uçak gönderebiliyor. isterse oyunda olan biteni uydu görüntüsü şeklinde takip edebiliyor,
Ayrıca commander tüm birimlerle telsizden irtibat kurabildiği gibi, takım liderleriyle de özel bir hat üzerinden görüşebiliyor.
oyun sırasın da ben de commander olmak istiyorum derseniz, tüm birimler içinde bir oylama yapılıyor ve ona göre yeni commander seçiliyor.
Haritaya göre jeep, helikopterler*, hücum bot, avcı uçakları, karadan atılan ısı güdümlü füze, tank yada amfibik taşıyıcı kullanabiliyorsunuz.
Oyunda 3 farklı devlet var Amerika, Ortadoğu askerleri*, çin halk cumhuriyeti**,her devletin birliklerinin kendilerine özel tipleri ve silahları var, kullanabileceğiniz birlikleri saymak gerekirse,
assault,
special ops,
sniper,
combat engineer,
Heavy Weapons,
anti tank units,
medic.
son olarak gerçekten çok zevkli bir oyun diyebilirim, özellikle birbirini tanıyan kişiler tarafından oluşturulmuş bir takım için de mikrofon destekli oynamak gerçekten mükemmel.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar