bugün
- vermio11
- true çaylak olsun kampanyası8
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- beni kim artılıyor amk5
- tememda kenka nalaka15
- sözlükte kavga6
- gammazlar çetesi6
- 15 21 itibariyle duygu durumunuz6
- velvet53
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı8
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse6
- velvet geceleri napıyor sorunsalı12
- true'yi eskorta emanet etmek10
- arkadaşlar hoşçakalın galiba silik yiyeceğim2
- bir kilo patatesin 50 lira olması6
- yeni parti31
- gammazlık9
- sinsice kavga izleyen yazarlar6
- kavga eden yazarların öpüşüp barışması3
- kasiyer kıza nasıl açılırım21
- ışıktan daha hızlı olan şey2
- true çaycı olsun kampanyası2
- toros dağlarının düzüne inmek2
- gammazlar göreve3
- imamların maaşı çok diyen öğretmen9
- başbiraderin profili neden gizli sorusu3
- son gammaz bukucu goku3
- herkesin bir şeye inanma zorunluluğu5
- türkiye chp ile dünya devi ülke olacak4
- hastane randevusu6
- insan olmaya ceyrek kala18
- benzetildiğiniz ünlü10
- reis olmasaydı ismimiz gocutakis uğurtakis olurdu4
- tai lung6
- pompacı kıza nasıl açılınır8
- ideal erkek boyunun 1 84 olması14
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
- sarhoş olunan gecenin sabahında hissedilenler6
- fake hesabı bile açılmamış yazar2
- sevgiliye yapılacak en acımasızca şey2
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- adnan oktar9
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz6
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- true'nin üzerine şişme kadın atmak3
- nasıl gidiyor hayat6
- cumhuriyet halk partisi16
- futbol15
- evli kadın ahlaksızlığı2
Converse giyen komünist ve türevlerinden haberi olmayan altıncı nesil bir hedenin yeni mottosu. Devrimcileri eleştiri yapamamak, ortaya anti-tez koyamamak ile suçlayan bu başlığın sahibi yazara converse giyen komünist muhabbetini sözlükte araştırmasını ve sonra utanmasını öneriyoruz. Çünkü bu sözlükte eleştiri yapamayanlar, ortaya tez koyamayanlar, converse giyen komünist efsanesinden bir adım ileri gidemeyenler genelde kendi gibi düşünenler oluyor. Hadi bunu geçiyorum, bu yazarın hiç bir şeyden haberi olmadığını düşünerek yazıyorum bu başlığın sahibi harbiden komik. Şimdi "#5419937" bu entrysinden "kimse bana ayar veremiyor" demiş. karşılığında normal bir enty girilmiş "#5420163"... ancak yazarımız bunu tez, fikir olarak kabul etmemiş. "kendisi teorisyen ya!"* sonra "#5424065" şu entryi girmiş ve devrimcilerin ortaya bir fikir koyamadığını söylemiş. sözlüğün subcomandante marcos'u olan lock ise yine dayanamamış bu saçma muhabbete ve bir anti tez içerikli entry girmiş...
- "#5424087" - ayar niteliği taşıyan bu entrye sinirlenen başlık sahibi ise sinirlenmiş ve "#5424123" bu entryi girerek, ortaya tez koyamadığını iddia ettiği insanları bu defa "neden yazıyorsunuz" havasından kendisine saldırıldığını söylemiş. Biz bunu yediği ayarın etkisi olarak görüp, ses etmiyoruz işte.
--spoiler--
basta da dedigim gibi klavye devrimcileri sanal ortamda aslan kesilen, facebooktan video paylasarak ulke kurtarmaya calisanlardir diyarbakir' da istanbul' da edirne' de her yerde devrimcilik yapanlardan bahsetmiyorum ve bunu acikca belirtiyorum. ah siz asiler, olaylari at gozluguyle bakanlari at gozlukleriyle elestirmeye, konuyu istediginiz yere cekmeye bayilirsiniz.
--spoiler--
Mesela bunu soracağım bu başlık sahibine? Kime göre neye göre bu? Belki devrimci bir örgütün lideridir burada yazan adam? Takır takır entrylerini döşüyordur? Sen kimi ne kadar tanıyorsun ki böyle sığ bile olamayacak, boş bir genelleme yapıyorsun kuzucuk. Bu sözlükte vatan millet kurtaracağını söyleyen, "klavyemizi bırakıp silah almasını biliriz" diyebilecek kadar kendisini aşmış milliyetçi türevleri varken, siz hala at gözlükleriniz ile bu sığ sularda yüzün. Olmadı gibi converse bayisinin önünde nöbet tutun. Gelen gidene sorun bakalım solcu mu değil mi.*
- "#5424087" - ayar niteliği taşıyan bu entrye sinirlenen başlık sahibi ise sinirlenmiş ve "#5424123" bu entryi girerek, ortaya tez koyamadığını iddia ettiği insanları bu defa "neden yazıyorsunuz" havasından kendisine saldırıldığını söylemiş. Biz bunu yediği ayarın etkisi olarak görüp, ses etmiyoruz işte.
--spoiler--
basta da dedigim gibi klavye devrimcileri sanal ortamda aslan kesilen, facebooktan video paylasarak ulke kurtarmaya calisanlardir diyarbakir' da istanbul' da edirne' de her yerde devrimcilik yapanlardan bahsetmiyorum ve bunu acikca belirtiyorum. ah siz asiler, olaylari at gozluguyle bakanlari at gozlukleriyle elestirmeye, konuyu istediginiz yere cekmeye bayilirsiniz.
--spoiler--
Mesela bunu soracağım bu başlık sahibine? Kime göre neye göre bu? Belki devrimci bir örgütün lideridir burada yazan adam? Takır takır entrylerini döşüyordur? Sen kimi ne kadar tanıyorsun ki böyle sığ bile olamayacak, boş bir genelleme yapıyorsun kuzucuk. Bu sözlükte vatan millet kurtaracağını söyleyen, "klavyemizi bırakıp silah almasını biliriz" diyebilecek kadar kendisini aşmış milliyetçi türevleri varken, siz hala at gözlükleriniz ile bu sığ sularda yüzün. Olmadı gibi converse bayisinin önünde nöbet tutun. Gelen gidene sorun bakalım solcu mu değil mi.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar