bugün
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- mel melin palavra sıkması9
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- sözlüğe taze kan ihtiyacı3
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- intihar edenler hiç korkmuyor mu4
- nihavent gerizekalısı3
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- ihtiyar yazar6
- çerçeve yasa18
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- en güzel reçel6
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- herkesle iyi geçinmek7
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı3
- nihoş4
- yazilimcilarin flort sorunu3
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- ekonomisi kötü olan ülkelerde ahlaksızlık artar3
- ingilisçe konuşan kezo2
- ameliyattan önce imzalatılan kağıt2
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- true'nun sözlüğe küsmesi2
- game of thrones taki kerhaneci4
- gelecekten entry3
- yeni parti8
- dağlara çikacağum eşkiya olacağum2
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması2
- ismail alpen vs muhammed salah2
- kainattaki madde nasıl varlıkta kalıyor2
- my name is buck2
- ulusalcı türkçü ve beton kemalist tayfa2
- pkk'nın silah ile bitmeyeceğini anlamayan cahil2
- ayşen gruda6
- heyt bea2
- birikim3
- apo piçtir piç kalacak6
- romatizmaya iyi gelen şeyler2
- özgür özel11
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- yaşlı almanın altını almak2
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz4
- özgürlük3
- anın görüntüsü12
- adana3
- yaşlı izlenimi veren isimler5
- yalçın çakır3
- gitme isteği2
"türkçe sözlü hafif komik" izledikten sonra, kıvrak bir bilek hareketiyle, kanalı değiştirerek izlemeye başladığım programdır. haftalık televizyon izleme limitini bahsi geçen iki program ve "beyaz show" ile dolduran biri olarak söylüyorum "okan bu işi ve bunun bir iş olduğu gayet iyi biliyor".
izlemeye başladığım anda, duyarlı televizyonculuk adı altında, yapmacık tavırlarla halkı televizyona kitleyen bir programa çemkiriyordu(özellikle isim verip rencide etmek istiyorum, programın ismi "bir şarkısın sen". büyük harfler ile yazılabilse onu da yapardım, o kadar hayvanım). öyle bir çemkirişti ki bu, telefonla bağlanıp prgramı rehin alan, potansiyel sarışın bayanlara çemkirişinden daha fazla keyif verdi bana.
programın ortalarına doğru, daha önce hiç duymadığımız bir konuda bilinçlendirdi bizleri (bkz: gdo) . "ben zaten biliyordum arkadaşım, kendi adına konuş" diyen varsa üzerine düşeni yapmamış, bizleri bu konuda bilgilendirme zahmetine girmemiş demektir. çünkü an itibariyle bu başlıkta beş entry bulunmakta. bu konuyu daha sonra inceleme sözü vererek dikkatimi çeken bir hadiseyi dile getirmek isterim. gdo konusunda bizlere bilgi vermek için programa teşrif etmiş bir akademisyenin, (programa teşrif etmiş ne demek lan, sanki ben sunuyorum da programı, adama yağ çekiyorum) çok uluslu şirketlerin kar amacıyla insan sağlığını hiçe saydığını anlattığı sıralarda, atilla taş komünizmin ölmesinden bahsetti, daha da ilginci okan bayülgen komünizmin daha ölmediğini iddia etti.
disko kralı ilk yayınını yapacağı zaman, nasıl bir stüdyo olacağını çok merak etmiştim. hatta okan'ın gerçek bir diskoda program yapacağına dair rivayetler bile duymuştum. işte bu rivayetler bugünü işaret ediyormuş. daha önce hiç rastlamadığımız bir hareket ve enerji ile 4-5 şarkı söylendi, bu sırada okan dj lik yapıyordu. sanırım seyircinin yerinde duramadığını anlayıp, onları yormaya çalıştı okan. başardı da sanırım, seyircilere ve itüsözlük yazarlarına küçük iltifatlarda bulunduktan sonra programı kapattı.
benim de işim gücüm yoktu, hem programı izledim, hem de oturdum programı özetledim.
izlemeye başladığım anda, duyarlı televizyonculuk adı altında, yapmacık tavırlarla halkı televizyona kitleyen bir programa çemkiriyordu(özellikle isim verip rencide etmek istiyorum, programın ismi "bir şarkısın sen". büyük harfler ile yazılabilse onu da yapardım, o kadar hayvanım). öyle bir çemkirişti ki bu, telefonla bağlanıp prgramı rehin alan, potansiyel sarışın bayanlara çemkirişinden daha fazla keyif verdi bana.
programın ortalarına doğru, daha önce hiç duymadığımız bir konuda bilinçlendirdi bizleri (bkz: gdo) . "ben zaten biliyordum arkadaşım, kendi adına konuş" diyen varsa üzerine düşeni yapmamış, bizleri bu konuda bilgilendirme zahmetine girmemiş demektir. çünkü an itibariyle bu başlıkta beş entry bulunmakta. bu konuyu daha sonra inceleme sözü vererek dikkatimi çeken bir hadiseyi dile getirmek isterim. gdo konusunda bizlere bilgi vermek için programa teşrif etmiş bir akademisyenin, (programa teşrif etmiş ne demek lan, sanki ben sunuyorum da programı, adama yağ çekiyorum) çok uluslu şirketlerin kar amacıyla insan sağlığını hiçe saydığını anlattığı sıralarda, atilla taş komünizmin ölmesinden bahsetti, daha da ilginci okan bayülgen komünizmin daha ölmediğini iddia etti.
disko kralı ilk yayınını yapacağı zaman, nasıl bir stüdyo olacağını çok merak etmiştim. hatta okan'ın gerçek bir diskoda program yapacağına dair rivayetler bile duymuştum. işte bu rivayetler bugünü işaret ediyormuş. daha önce hiç rastlamadığımız bir hareket ve enerji ile 4-5 şarkı söylendi, bu sırada okan dj lik yapıyordu. sanırım seyircinin yerinde duramadığını anlayıp, onları yormaya çalıştı okan. başardı da sanırım, seyircilere ve itüsözlük yazarlarına küçük iltifatlarda bulunduktan sonra programı kapattı.
benim de işim gücüm yoktu, hem programı izledim, hem de oturdum programı özetledim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar