bugün

mustafa akaydın

antalyalının beklentilerini yavaştan boşa çıkarmaya başlayan antalya büyükşehir belediye başkanı.

üstteki birçok entryden de belli olduğu üzere, akaydın hoca'yı destekledim ancak kendisine destek vermemiz, kimilerinin zannettiği gibi ve kendi yollarında yaptığı gibi koşulsuz ve katıksız değil!

evet antalya büyükşehir belediyesi'nin bağlı şirketleri ile beraber 1.2 milyar lira borcu olduğu doğrudur ancak, sen değil miydin hocam gelmeden önce "antalya'nın 1 milyar lira borcu var" diyen? sen değil miydin "antalya'nın geliri kendisine yeter, ankara'dan para gelmesine gerek yok!" diyen?

yani bu borcu bile bile o makama aday oldun! bu borcu taşıyabileceğin iddiası ile o makama aday oldun! geldin, 2010 dünya basketbol şampiyonası'nda antalya'nın olup olamayacağı belli değil çünkü salon inşaatına başlanmadı. mevcut yer danıştay tarafından iptal edildi ve sen yer bulup, bu salonun yapılmasını sağlamak yerine "paramız yok, ankara para göndersin" muhabbeti yapıyorsun, sen değil miydin "antalya kendisine yeter!" diyen? 2010 dünya basketbol şampiyonası'nı milyarlar izleyecek, antalya için müthiş bir reklam ve antalya bu olanağını kayseri'ye kaptırmak üzere! sen ise müthiş bir soğukkanlılık ile karşılıyorsun bu olayı!

antalya için menderes türel'in yaptığı ender faydalı işlerdendir kent müzesi yapımı. sen bu projeyi askıya alıyorsun... kaldı ki, o projeyi yürüten kurul akp'nin baskılarına rağmen onların istediklerini yapmayan, boyun eğmeyen bir kurul. sen ise "para yok" bahanesi ile projeyi askıya alıyorsun.

tramvay hattı her ne kadar yanlış yatırım olsa da, her ne kadar büyük fiyasko olsa da o hattı oradan kaldırmanız bugün mümkün değil ancak 2 aydır tramvay çalışmıyor neden? tedaş'a türel zamanında ödenmesi gereken para ödenmediği için e ödesene hocam, çalışsın şu zımbırtı?

antalya altın protakal film festivali de tehlikede görünen.

hemen her muhabbette "ben büyük borçla aldım belediyeyi" diyerek enkaz edebiyatı yapıyorsun... o makama aday olurken bilmiyor muydun? "antkart'ı yırtacağım" dedin yırtamadın, ki yırtılması hata olur. daha halkçı bir hale büründürülmesi gerekir. "antalya ankara'dan zengin" dedin, her muhabbette "para yok, ankara para göndersin yapalım" diyorsun. sen o makama o borcu bilerek geldin, o makama oturunca o borcu görmedin! zaten 1 milyarlık bir borç yükü tahmin ediliyordu.

hocam, antalya'da desteğini yitirmeye başladın haberin olsun. borç edebiyatı yapmayı, enkaz edebiyatı yapmayı bırak da önümüze bakalım. projeleri askıya almakla, olmaz bu işler.

ayrıca, akp'nin kadrolaşmasına gösterdiğimiz tepkiyi sana da gösteriyoruz, bir zahmet akp kadrolaşması zihniyetinde kadrolaşmaya gitmeyiniz! yok bu danışmanımın oğlu, yok bu şoförüm bilmem ne...

velhasıl, sana oy vermeyenler değil, sana oy verenler ensende mustafa hoca. her şeyi bilerek aday oldun, itiraz etme lüksün, yakınma lüksün yok! her şey ideoloji değil. bu kafayla gidersen emin ol %20 bile alamazsın antalya'dan bir sonraki seçimde...