bugün

nightmare

ultima online oyununun en ek$ınsever, en karizmatik binek hayvanatı. bu bineğe sahip bir healer mage tek ba$ına champ kasmı$,* üstüne boss bile kesmi$tir.
nedir efem bu hayvanatın özellikleri diye merak ediyorsanız;

bu hayvanat kendisine kastığınız statlar ölçüsünde skill kazanır.
mace olabilir, fencer olabilir, swordmanship olabilir. bildiğin yakın dövü$ elemanı olur. -ki rahatlıkla aynı anda 3 dragon'u karı$ısına alıp %40 hp kaybetmeden hepsini indirebilecek yeteneğe sahiptir.*
nm'yi bulmak bi dert, bulduktan sonra tame etmek apayrı bir derttir. zira 120 tame skill sahibi tamer'lar bile bazen kendisini tame edemeyip bir anda kendisini gang ortasında bulmu$tur. oldu ki sağlam bi party kurup gittiniz mekana, ortalıkta mage'lerin energy vortex'leri kol gezer falan fistan derken tame etti bizim tamer bu hayvanatı. 2 but yedirdi ve taktı pe$ine. siz de ortamı $enlik içinde terk-i diyar eylediniz. zannetmeyin ki bu nm yukarıda bahsettiğim gibi tek ba$ına champ kasacak default yeterlilikte bir hayvanat. üzerinde ne kadar emek verirseniz* o kadar güçlü olabilecek potansiyele sahip binektir hatırlatmakta fayda var.

bütün bunların olması için oturup bu hayvanatı en az 1 hafta 10 gün kadar kasmanız gerekmekte.* ph açıksa bu süre daha da kısalabilir. unutmadan easyuo kullanan tıpı$lar için belirtilen süreler her türlü 1 günden az olmakta lakin gm* denen herifcioğullarının bu ayrıntılar gözlerinden pek kaçmamaktadır. easyuo pek tavsiye edilen bi eylem değildir. zira bir anda oyuna girdiğinizde karakterinizi süresi belirli olmayan jail durumunda bulabilirsiniz.