bugün

ısparta

şerefsizlerin kol gezdiği bir şehirdir.
öğrenciler olmasa siz köpekler birbirinizi yersiniz...

--spoiler--
Anma yapmak isteyen öğrencilere sivil faşisler ve polis saldırdı, 3 yaralı 50 gözaltı
Isparta (10.05.2009)- DGH, DTP ve SDP üyelerince yapılmak istenen anmaya sivil faşistler ve polis saldırdı. Saldırıda 3 kişi yaralanırken, 50 kişi gözaltına alındı.
Demokratik Gençlek Hareketi (DGH), Demokratik Toplum Partisi (DTP) ve Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP)'nin ortak yapmak istediği anma yürüyüşüne sivil faşitler ve polis saldırdı. Deniz Gezmiş, Hüseyin inan ve Yusuf Aslan'ın katledilişinin yıl dönümünde yapılmak istenen anmaya yaklaşık bin kişilik bir grupla saldıran sivil faşistler 3 kişiyi yaraladı. Basın açıklamasının gerçekleştirileceği yerde toplanarak anma yürüyüşü yapmak isteyen gruba tekbir getirerek taş ve sopalarla saldıran sivil faşistlerin saldırısını polis seyretmekle yetindi.

Polis yine faşist saldırganları korudu

Saldırıda yaralanan 3 kişi Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırıların ardından faşist grubu olay yerinden uzaklaştıran polis gözaltıları ise saldırıya uğrayanlardan yaptı. Polis, anma yürüyüşü yapmak isteyen DTP, DGH ve SDP üyelerinden 50 kişiyi gözaltına aldı. Aralarında yaralılarında bulunduğu gözaltıların ise Gülistan Polis Karakolu'nda tutulduğu öğrenildi.
--spoiler--



Kaynak: http://www.halkingunlugu....sist_ortakli_saldiri.html

Tarih:10.05.2009