bugün

bir bulut olsam

oldukça enteresan karakterlere aship, türk televizyon tarihlerinin son trendi dizidir. şöyle bir göz atalım:

göze çarpan ilk karakter kuşkusuz mustafadır. mustafa hakkında tekrar bir şeyler yazarak vakit kaybetmek istemiyorum, pls bir göz atınız.

(bkz: bir bulut olsam dizisindeki mustafa karakteri/#5075437)

ikinci karakter doktordur. ismini henüz öğrenemediğim bu karakter mustafa'ya göre köyün dirlik ve beraberliğini bozmak için görevlendirilmiş bir ajandır. ben de mustafayla aynı kanaatteyim. bir insan hem bu kadar güzel dövüşüp, bu kadar yakışıklı olup, bu kadar oturaklı, bu kadar halkçı, bu kadar akıllı bir de üstüne üstlük doktor olursa, karavanda yatıp kalkıp kendisine son model jip alabiliyorsa, kesin ajandır.

üçüncü karakterimiz mustafanın eski karısıdır. oldukça sessiz sakın olan bu hanım kızımızın gerçek adı ya nadir, ya da narin. öyle bir şeydi işte. neyse, bu kızımız da çıt kırıldım bir yapıya sahip, gerekmedikçe konuşmayan puslu, dumanlı, buram buram erotizm kokan bir arkadaşımızdır. kendisini severek ve isteyerek takip ediyoruz.

üçüncü ve oldukça silik karakter olan, narin'in annesidir. kendisi her şeyi duyuyor, kafasını sallama yöntemiyle yanıt verebiliyor, sıkışınca tekerlekli sndalyaden yere atlayabiliyor, yerden yüksek oynamak için yaptırdığı 50 cm yükseklikteki divan ya da sedir, her neyse böyle bir tahtta nargile keyfi yapabilmektedir. dizinin ilersi için bu kadının düzeleceği ve mustafa'nın fütursuz hareketlerine artık bir dur diyeceği yönünde duyumlarım var, sonradan apışıp kalmayın benden söylemesi.

beşinci karakter olan öğretmenin henüz akıbetini çözemediğimden, yalnızca narin'e yazabilitesi olan bir arkadaşımız olduğunu söylemekle yetiniyorum.

gelelim altıncı karakterimiz olan, mustafa'ların evinin karşısındaki bakalı işleten gözlüklü kadına. bu kadıncağımız da mobesse kamerası gibi sürekli etrafı izlemekte, çekirdek çitlerken yalnızca öndişlerini kullanmaktadır. enteresan çıkışlarla arada bizi dumur etse de seviyoruz kendisini.

evet geldik mustafanın babasına. bu mazot kaçakcısı pezevenk abimiz de dizinin en yavşağıdır. kendisini dördüncü cümleye layık görmeden bir sonraki karaktere geçiyorum izin verirseniz.

sekizinci karakter mustafanın gazi olan, fkat gaziliğini babasına rant kaynağı olarak sunmak istemeyen gururlu kardeşine. bu yakışıklı kardeşimizin de ilerleyen bölümlerde doktorla beraber iyi bir solcu ikili olacağını düşünmekteyim. yine yazıyorum ki sonradan dumur olmayın.

geldik dokuzuncu karakter olan mustafanın evinde kalan şırpıntıya. topuklu ayakkabı bir kadına bu kadar mı yakışır kardeşim diyor sizleri hayal gücünüzle başbaşa bırakıyorum.

evet, onuncu karakter olan mustafanı legal karısına. bu kadın da oldukça istekli bir arkadaşımızdır. mustafa bi he dese yakacak ortalığı. ah be mustafa'm kulak ver şu kadının çığlıklarına.

onbirinci karaktere geçmeden yazınımı burada noktalıyor, iyi seyirler diliyorum. bizi izlemeye devam edin. yazın evet. yanlış yazmadım.

edittir: doktorun adı ömer değil, serdarmış. öğretmenin adı da serdar değil ömermiş. ben kimim ne oluyor? burası neresi?