kahrolsun israil

valla kahrolmasına kahrolsun da kimse şunu anlayamıyor hala:filistin ne de yapsa,kıçını da yırtsa israilin varlığını kabul etmediği ve eski topraklarından çekilmediği sürece savaş bitmez.çünkü bu topraklar yahudiliğin kutsal toprakları olarak kabul ediliyor ve israil bu topraklar için gerekirse filistin'i haritadan siler,bu toprakları almak için amerikayla değil;şeytanla bile anlaşır.

ama filistin bunu görmediği(ya da göremediği)sürece savaş ta devam eder,filistin de yok olur gider.e başınızda atatürk gibi bir lider yoksa yapacağınız tek şey de budur.bu,mantığın sesidir.

ama bana sorsanız savaşsınlar derim.nasıl ki kuvay-ı milliye bu yurt için birşeyler yaptı,onlar da aynısını yapabilirler.

ama şu olay saçma işte:"filistin'de kan dökülmesin."ya kardeşim böyle saçmalamanın bir faydası var mı?yok!o zaman susun!boşu boşuna yaygara yapmayın!

bu savaşı önlemek için ya yahudilerin kutsal kitaplarının yalan olduğunu kabul ettireceksiniz onlara,ya da yahudilerin filistini aslında işgal etmediğini,sadece hakkını aldığını kabul ettireceksiniz filistinlilere.e iki teori de saçma ve kabul ettirilmesi imkansız olduğuna göre neyi tartışıyoruz?sonucu savaşın belirleyeceğini bile bile niye böyle saçma diyaloglara giriyoruz?

"çocuklar ölmesin,playstation da oynayabilsinler!"

oldu.