bugün

menderes türel

kimilerine göre, alacaklı olanmış!

önce bir borçlarını ödesin de varsın alacağı olsun, veririz alacağını.

antalya büyükşehir belediyesi olarak yapılan bir kamulaştırma sonucunda 24 ay boyunca iki ayda bir 1 milyon liralık taksitlerle toplam 12 milyon liralık bedelin ilk 2 taksidini gecikmeli yatıran geri kalan 20 ayda ise antalya vakıflar bölge müdürlüğü'ne kuruş yatırmayan, bunun sonucunda da bu hafta içinde antalya büyükşehir belediyesi'ne 12 milyon liralık haciz işleminin başlamasına neden olan akp'lilerin taptığı antalya büyükşehir belediye eski başkanı.

botaş'ın ankara büyükşehir belediyesi'ne karşı haciz işlemi başlatmasının akabinde melih gökçek'i kurtarmak için yasa çıkaran akp'nin, chp'li antalya büyükşehir belediyesi'ni en azından kendi başkanlarının yediği naneden ötürü haciz gelmesini engelleyecek çalışmalarını beklemekteyiz.

yavrum benim, tramvay hattı için son ödeme tarihi 17 mart 2009 olan 450.000 liralık parayı yatırma tedaş'a tramvay'ın elektriği kesilsin -tabi seçim gününe kadar da çalıştı ha- 24 ayda ödemen gereken parayı ödeme seçimden sonra haciz gelsin. 1 milyar -eski parayla katrilyon- liralık borç yükü bırakın sonra çık "antalya sonucunu çok ama çok anormal buluyorum, demek ki, hizmete önem verilmiyor" yürü be kim tutar seni?

ayrıca ey tedaş, tramvayın elektriğini seçimden önce neden kesemediniz yemedi mi? hani seçim öncesi kesilirse akp'nin foyası ortaya çıkacak diye mi korktunuz? ey vakıflar bölge müdürülüğü 24 ay geçmiş be? "biz ihtar çekmiştirk sayın türel'e" diye de bir şey söylemişler, arkadaş seçimden önce neredeydiniz? ilk 2 taksit gecikmeli ödenmiş, geri kalan 10 taksitten eser yok 1 ödenmemiş, 2 ödenmemiş, 3 ödenmemiş çek ihtarını gönder haciz emrini?

aferin, aferin... tayyip efendi'nin devlet imkalarını parti mitingler için kullanması yetmezmiş gibi, devletin kurumları da alacakları konusunda bu parti avrken hiçbir şey yapmamışlar. koçlarım benim, başarılarınızın devamını dilerim.