bugün
- karton toplayan prenses ve yedi penisler8
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi25
- evlilik masrafları17
- mokv geldi mi7
- kadınların aradığı erkek modeli11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir18
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- bakir yazarlar3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak2
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan8
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı3
- deniz görmeden yaşayamam insanı3
- gül gibi kız olma kriterleri9
- güne iyi başlatan şeyler3
- penis deliğinden içeri giren kene10
- haça gerilmek3
- üniversite hayatı8
- emlak katılım'ın halka arzı ve banka birleşmesi2
- her gün mastürbasyon yapmak hastalıklı mıdır7
- sözlükte kaos2
- en gey özelliğiniz10
- 7 haziran 2026 venezuela türkiye maçı6
- muhtemel aşk dizisi2
- feyza civelek2
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması8
- kürtlerin vatan haini olmakla haklı olması4
- 30 30 1502
- memurların asgari ücret alması5
- sevgilinin en yakın arkadaşı ile yatmak5
- tatile çıkılmayacak arkadaş tipleri4
- otomatik vites araba kullanan erkek3
- göt deliği yalatmak11
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak7
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız7
- yakışıklı olmanın zararları5
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- ali cabbar5
- nivea caring beauty3
- anın görüntüsü27
- admin de insan3
- tinder'dan hatun düşürmek4
- 50 bin dolara götünü açarak çarşıda koşar mısın4
- ilişkilerin flörte dönüşememe sebebi3
- bütün davranışların şaklabanlık olması2
- günü gününe uymamak5
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- gocu ve ktç'yi üst üste koymak4
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- sokakta kedi görünce akla nervio'nun gelmesi3
öncelikle aldığı tüm ödülleri hakeden bir film olduğunu söylemeliyim.
genel bir değerlendirme yapılırsa; kurgunun çok sağlam olduğu,hesaplaşmaların çok iyi verildiği bir film.
--spoiler--
ayrıntılarda saklı çoğu şey. Hanna Schmitz, okuma yazma bilmemesine rağmen kitaplara aşık bir kadın. aynı zamanda bu eksikliğini sürekli örtmeye çalışan, yalnızlığın getirdiği lanet gururuyla hareket eden bir kadın. Kate Winslet bu rol için biçilmiş kaftan. gözlerindeki "ben yalnızca yalnızlığımla ayakta durmaya çalıştım" ifadesi film boyu beni gerçekten etkiledi. aynı zamanda kaçamak çocuk bakışları onu 15 yaşına zaten indirmişti. kendisine yap denileni yapan birini, zaten her zaman unutulan bir kadını yaralayabilecek tek şey; aşık olduğu erkeğin gözlerindeki acımasız ama malesef ki haklı ifadedir sanıyorum. ölümü seçtiğindeyse cezasını tamamlamış, okuma ve yazmayı öğrenmiş olması hanna karakteri için mutlu ve huzurlu bir gidiş demekti.
bir erkeğin çocukça, sevimli aşkına rağmen bu kadar azimli ve akıllıca davranması ise takdire şayandı.
--spoiler--
genel bir değerlendirme yapılırsa; kurgunun çok sağlam olduğu,hesaplaşmaların çok iyi verildiği bir film.
--spoiler--
ayrıntılarda saklı çoğu şey. Hanna Schmitz, okuma yazma bilmemesine rağmen kitaplara aşık bir kadın. aynı zamanda bu eksikliğini sürekli örtmeye çalışan, yalnızlığın getirdiği lanet gururuyla hareket eden bir kadın. Kate Winslet bu rol için biçilmiş kaftan. gözlerindeki "ben yalnızca yalnızlığımla ayakta durmaya çalıştım" ifadesi film boyu beni gerçekten etkiledi. aynı zamanda kaçamak çocuk bakışları onu 15 yaşına zaten indirmişti. kendisine yap denileni yapan birini, zaten her zaman unutulan bir kadını yaralayabilecek tek şey; aşık olduğu erkeğin gözlerindeki acımasız ama malesef ki haklı ifadedir sanıyorum. ölümü seçtiğindeyse cezasını tamamlamış, okuma ve yazmayı öğrenmiş olması hanna karakteri için mutlu ve huzurlu bir gidiş demekti.
bir erkeğin çocukça, sevimli aşkına rağmen bu kadar azimli ve akıllıca davranması ise takdire şayandı.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar