bugün

gammaz

ulu sözlük'te gammaz olunca kendisini bir halt zannedip "otu boku gammazlayan" cinsinin de olduğu düzen koruma yardımcısı.

silik sayfamda rötuş isteği ile 3-5 entry var.

--spoiler--
ağlamaktan ne dediği tam anlaşılamayan açıklamadır.

anlaşıldığı kadarıyla, islam alemi'nin böyle büyük zulüm görmediğini ve ergenekon davası kapsamına moderasyonun da sokulması gerektiğini böylece islam alemi'nin safralarını tamamen temizleyeceğini belirttiği açıklamadır.
--spoiler--

silinme sebebi; entry'de bazı kelimeler yanlış yazılmış

not: ağlamadan, dediği.

ulan öküz evladım cümleye bir bak hele o cümleye "ağlamadan ne dediği tam anlaşılamayan" oluyor mu? birisi ağlıyorken ne dediği anlaşılamıyorsa nasıl dersin? "ağlamaktan ne dediğin anlaşılamıyor" değil mi? senin düzeltme isteğindeki gibi olursa kişi ağlamadığı zamanlarda dediği alaşılmıyor anlamı çıkar.

--spoiler--
çok ilginç bir çocukluk aktivitesidir.

kahveyi bol koymuşsa yapan, fincanın yarısına kadar telve olur, çocuk halinle içersin kahveyi hani doyamazsın arkadaş, ondan sonra dilini çaktırmadan fincanın içine daldırır telveyi dillersin, böyle olta sallar gibi sallar, fincanın içinden telve çekersin ağzının içine. bazen işi abartıp ağzını fincanın içine sokarsın veya fincanı ağzının içine sokarsın dili daha derinlere daldırmak için.

ters kapanmış fincanı açıp, akan telveyi tabaktan yalayan türleri de mevcuttur.

lezzetlidir de meret.
--spoiler--

silinme sebebi; entry'de bazı kelimeler yanlış yazılmış

not; not falan yok, gammazlayan yavrucak bulamamış hatayı not düşmemiş.

bak harbi diyorum beşiktaşımın aşkına 1903 defa okudum bu entry'yi vallahi yanlış yazılan kelime bulamadım... paneller düzenledim "acaba bende bir hata mı var, vardır bir yanlış, koskoca gammaz gammazlamış, koskoca moderatör gözden geçirip silmiş" dedim yok arkadaş. bak noktalama işaretlerinden sonra boşluk da var ciddi diyorum, yanlış yazılan kelimeyi bulana bir koli 2,5 litrelik uludağ gazoz veriyorum ama kargo bedeli alıcıya aittir.

"an itibari ile yazarı" başlığında bir geyik dönüyor; adam geyiğin farkında değil diğer yazıları okumamış ki? okumuyor adam gammazlıyor.

--spoiler--
man itibari ile sokaktan geçen kamyonları sayıp an be an bilgileri verecektir.
--spoiler--

silinme sebebi; entry'de bazı kelimeler yanlış yazılmış

not; "man"/"an"

illa cümle başına "geyik/taşak entrydir" notu mu düşmemiz lazım lan? "man"/"an" imiş harbi mi? bu entrynin üzerindeki "at itibari ile" yazanı da "at"/"an" diye gammazladın mı acaba merak adiyorum?

ulan hadi bunları gammazlayan yavrucak -bak aslında içimden hakaret ediyorum ha- bilmiyor, ey moderasyon arkadaş gammazlayan gammazlamış sen de bir okusana? bu nasıl mekanizmadır? ben niye okuyorum ki o zaman arkadaş? uzun uzun okuyup sonra da hata görürsem neden en ince ayrıntısına kadar yazıyorum gammazlama sebebimi? gerek yok anasını satayım nasıl olsa dikkat etmiyorsunuz... "entry'de bazı kelimeler yanlış yazılmış" notunu düş göner anasını satayım.

ben de gammazlıyorum hata görürsem ama arkadaş benim gammazladıklarımı da bir oku!? anasını satayım gammaz'ın gammazladığı entry'yi madem okumuyorsunuz, gammaz'ın yetkilerini arttırın, kafasına göre silsin o zaman! hani boşa mesaiye sevk etmesin sizi o entryler ondan diyorum.