bugün

mohikan

Israrla i belong to che olduğu söylenilen şahsım. Kendisi arkadaşımdır ve yazmak isterse benim nickime ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum. Olduğunu düşünsem bile hiç lafı değil istediği kadar entry girebilir ancak i belong to che hesabını sildirmeden önce hakkında yazamayan birilerinin şakşakçılığı görevini üstlenmiş, fingirdemeden bahsedip, birden fazla sevgilisi olan liseli trollerin kendilerini parçalamalarına gerek yok. Adam hesabını kendisi sildirmiştir ve dönüş yapmak isterse tekrar yapabilir. Kimden, neyi saklayacak? Ayrıca sözlüğü sadece sıradan bir sanal ortam dışına çıkararak yaşam tarzı haline getirmiş, karma uğruna sürekli kötülenen entrylerini silen, nazım hikmet, deniz gezmiş başlıklarına kopyala, yapıştır ile bir şeyler yazmaya çalışan beyni gelişmemişlerin teoriler kurması teorisyenlere ayıp olmaktadır.* Aynı şekilde che'nin arkasından msn konuşmalarında "bölücü, pkk'lı, terörist, kürt" yorumlarında bulunup beni böyle aşağılıyordu diye serzenişte bulunmak ne kadar olgun insan işidir acaba.
© copyright 2005 - 2026