bugün
- en lezzetli balık15
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin10
- karşı cinsteki en itici özellik12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı11
- yeni biriyle nerede tanışılır9
- ben geldim naneler13
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- online listesindeki sıralama mantığı9
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- size takılan lakaplar7
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- online listesi neden kaldırıldı10
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- sevmediğin biriyle sevişmek4
- mansur yavaş14
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- jeffrey dahmer vs nuri alço2
- gocu33
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- gecenin geç saatlerinde entry girmek5
- chatgpt2
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- inci sözlük8
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- en son neye çok üzüldünüz12
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- whalefall2
- game of thrones taki kerhaneci21
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- yazılımcıların flört edememesi7
- kurtlar vadisi pusu'nun incelenmesi2
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- ismet kalk çay koy kanka3
- arkadaşlar5
- sevdiğin kişiyle sevişmek2
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- 0 0 713
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo3
- karton toplarken cin musallat olması5
2 kişiye nickaltı yazmışım bugünedeğin. ikisi de tanımadığım ama 2 dakika sohbet etsem bi ömür dost kalacağıma inandığım insanlar. bluevelve üçüncüsü olacak. oldum olası sevmem kendini göstermek için binbir arsızlığa yatanları. diğer iki kişiye de ayıp olmaması için aynı hissiyatla yazmadığımı bildireyim baştan.
aynı vasatı paylaşıyor olmaktan zerre hazetmediğim bir yazarın, organizatorü olduğu bir zirveyle ilgili, artık bi raddeden sonra insanın içini dışına çıkaran nickaltı yazılarını okurken bi entrye rastlamıştım bu sabah. zirve vesilesiyle yaşadığı coşkuyu anlıyorum da bu nedir yahu:
"zirveden önce de bi yerlerden tanıdığım, ama nerden tanıdığımı çıkaramadığım..." falan filan diye gidiyo.
gitsin. benim için çöptür yukarıdaki satırlar. ama illaki birileri için kıymeti var. o yüzden de değerli.
bu örneği şunun için verdim; hani bu "bluevelve silinsin" mitingleri düzenlendi ya... kimdi önde bayrak tutanlar bilmiyorum. ama eminim, arka saflarda, yukarıdaki satırların yazarı arkadaş da vardı, aynı kalibrede daha nicesi.
işte benim söyleyeceğim de tam burda başlıyo aslında.
bu ne cüret yahu, bu ne fütursuzluk arkadaş? hangi katkının sahibisiniz de bunu söyleyebiliyosunuz anlamadım ki. iki entry çıkar, de ki: "aha da bunları yazdım ben, seviyem budur, allahına kadar da eleştiririm." gık dersem namerdim. bluevelve nicki kişinin yazdıklarının pek manidar olduğunu iddia ediyor değilim. ama kimse kusura bakmasın, çoğunuzdan iyi yazıyor.
uzatmak istemiyorum şu başlık altında.
özet şu: ya sev ya terket... (hep söylemek istemiştim bu lafı var ya... memati ceketimi getir. oh, iyice rahatladım)
aynı vasatı paylaşıyor olmaktan zerre hazetmediğim bir yazarın, organizatorü olduğu bir zirveyle ilgili, artık bi raddeden sonra insanın içini dışına çıkaran nickaltı yazılarını okurken bi entrye rastlamıştım bu sabah. zirve vesilesiyle yaşadığı coşkuyu anlıyorum da bu nedir yahu:
"zirveden önce de bi yerlerden tanıdığım, ama nerden tanıdığımı çıkaramadığım..." falan filan diye gidiyo.
gitsin. benim için çöptür yukarıdaki satırlar. ama illaki birileri için kıymeti var. o yüzden de değerli.
bu örneği şunun için verdim; hani bu "bluevelve silinsin" mitingleri düzenlendi ya... kimdi önde bayrak tutanlar bilmiyorum. ama eminim, arka saflarda, yukarıdaki satırların yazarı arkadaş da vardı, aynı kalibrede daha nicesi.
işte benim söyleyeceğim de tam burda başlıyo aslında.
bu ne cüret yahu, bu ne fütursuzluk arkadaş? hangi katkının sahibisiniz de bunu söyleyebiliyosunuz anlamadım ki. iki entry çıkar, de ki: "aha da bunları yazdım ben, seviyem budur, allahına kadar da eleştiririm." gık dersem namerdim. bluevelve nicki kişinin yazdıklarının pek manidar olduğunu iddia ediyor değilim. ama kimse kusura bakmasın, çoğunuzdan iyi yazıyor.
uzatmak istemiyorum şu başlık altında.
özet şu: ya sev ya terket... (hep söylemek istemiştim bu lafı var ya... memati ceketimi getir. oh, iyice rahatladım)
Güncel Önemli Başlıklar