bugün

kafayı bakirelik ile bozmak

namus iki bacağın arasında duruyorsa, namus demek bir parça etten ibaretse ve eğer o zar kaybedildiğinde dünyanın sonu geldiği düşünülüyorsa çok büyük bir yanlış yapılıyor demektir.. namus denilen şey sadece ondan ibaret olsaydı keşke ama değil işte..
kimileri üç kuruşluk insanlara teslim eder kendini bilerek isteyerek bunu göğsünü gere gere güzel bir şey gibi yapar hemde.. sonra da hiç oralı olmaz her önüne gelenle yatmaya başlar.. çünkü onda bazı şeyler eksiktir.. kaşar diye nitelendirilen tiptir..
kimi insanlar istemeden yaşarlar bunu.. daha hiç bir şeyin farkında olmadığı yaşta belki de.. bir gün kocaman eller değer o masum vücuduna.. karşı koyamaz.. sessiz çığlıklara teslim eder bedenini.. bakire değildir artık.. ama namussuz da değildir.. başı diktir çünkü.. o istemiş midir böyle bir şey yaşamayı..
kimileri sevdiği insanla birlikte olmanın hazzını tadar.. seviyordur herşeyini feda eder sevdiğine.. bir gün ayrılır.. çünkü karşısındaki insan anlamamıştır ona verdiği şeylerin değerini.. bu kız mıdır namussuz olan yoksa onu bırakan mı diye düşündürür bu olay..
sürekli bakire olmayanların namussuzluğundan bahseder örümcek beyinli insanlar.. onlar mıdır namussuz olan yoksa onları bu yolda bırakanlar mıdır bunu düşünsünler şimdi onlar..