bugün
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı11
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak7
- minik kurbaga4
- baba ile içki içmek4
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- koala akıllı olsun akıllı3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı23
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- yunan kültürü vs türk kültürü6
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- rusya ukrayna savaşı3
- altin2
- barbarlık temeline cila çekmek2
- cehaletln cazibesi2
- zeki biriyle sohbet etmek3
- ismail kartal12
- asansörde kalmak5
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek2
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- sandra bullock2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- 18 haziran 2026 çekya güney afrika maçı2
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- recep tayyip erdoğan3
- yazarlara gelen son mesaj3
- anın görüntüsü14
- vedat muriqi4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı8
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak3
- uyku ilacı içip deniz yatağına binmek2
- deliler2
- evrene bir mesaj bırak7
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu4
- erhan karaal'ın kurtarılması2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin6
- grand theft auto vi2
- bir daha doğmayacak olmak5
- şu anda ne yapıyorsun18
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- ona bir şey söyle16
tam 27 yıl içtim suyunu.
Ve ekmeğini yedim çeyrek asır.
zamanı vaktinde, ben daha çok küçükken, hatta seksenlerde, o zaman sokağımız hala taşken mahallemize gelen yabancı bir arabayı bile tanırdık. Lakin seni bırakıp giderken üst komşumun kim olduğunu bile bilmiyordum.
2008 Ağustosta bıraktım seni. Hayat işte. Çok zordu. Büyüdüğüm sokakları bırakmak, gençliğimin geçtiği yerleri bırakmak, arkadaşlarımı bırakmak, ailemi bırakmak. Fakat hayat sert. Ya sen bırakacaksın. Yada seni bırakacaklar. Bazı sevgiler herşeyin üstündedir. Heleki sevdiğin dünyadaki biricik eşinse, gideceğin yer dünyanın bir ucuda olsa geliyorum dersin.
Benimkide öyle oldu işte. Yapacak bişey yoktu. Sen bana belki biraz daha cömert davranabilseydin hala beraber yaşıyo olabilirdik.
Lakin duyuyorum ki senden bugünlerde herkes dertli. Ne suyunun tadı kalmış, ne de ekmeğinin kokusu. Her evde bir yaşam kaygısı, her evde bir iş kaygısı. Hani dünya girdi krizede, sen bi farklı yaşarmışsın bunalımı.
Bütün sahaların kapanmış. otomativ ölmüş, tekstil yerle bir. Görüştüğüm bütün arkadaşlarım ağlıyor. Kimisi kalıpçı, kimisi dökümcü, kimisi programcı, kimisi bankacı. Hepsinin canı yanıyor.
Dün görüştüm kalıpçı arkadaşımla. 50 yaşında iki çocuk babası amcası. Dükkanına haciz gelmiş. Dayanamamış kalbi. 5 gün sonra yetim bırakmış çocuklarını. Bende kapatıcam diyor arkadaşım. 100 milyarlık tezgahımı 20 milyara sattım diyor. Kapatıcam ama borçlarım var bir umut belki biyerden bir şeyler çıkar diye bekliyorum diyor. 20 kişiyken çalışanları 4 kişi kalmışlar şimdi. Sen hesap eyle işten çıkarılan 16 sının akşam evdeki huzurunu.
Lakin anlam veremiyorum. Büyük şehir dahil tam 18 ilçen var. Ve büyük şehir dahil tam 14 ilçenden Ak parti birinci parti çıkıyor. Bu nasıl bir çelişki, bu nasıl bir olay.
Anlamıyorum.
Ve ekmeğini yedim çeyrek asır.
zamanı vaktinde, ben daha çok küçükken, hatta seksenlerde, o zaman sokağımız hala taşken mahallemize gelen yabancı bir arabayı bile tanırdık. Lakin seni bırakıp giderken üst komşumun kim olduğunu bile bilmiyordum.
2008 Ağustosta bıraktım seni. Hayat işte. Çok zordu. Büyüdüğüm sokakları bırakmak, gençliğimin geçtiği yerleri bırakmak, arkadaşlarımı bırakmak, ailemi bırakmak. Fakat hayat sert. Ya sen bırakacaksın. Yada seni bırakacaklar. Bazı sevgiler herşeyin üstündedir. Heleki sevdiğin dünyadaki biricik eşinse, gideceğin yer dünyanın bir ucuda olsa geliyorum dersin.
Benimkide öyle oldu işte. Yapacak bişey yoktu. Sen bana belki biraz daha cömert davranabilseydin hala beraber yaşıyo olabilirdik.
Lakin duyuyorum ki senden bugünlerde herkes dertli. Ne suyunun tadı kalmış, ne de ekmeğinin kokusu. Her evde bir yaşam kaygısı, her evde bir iş kaygısı. Hani dünya girdi krizede, sen bi farklı yaşarmışsın bunalımı.
Bütün sahaların kapanmış. otomativ ölmüş, tekstil yerle bir. Görüştüğüm bütün arkadaşlarım ağlıyor. Kimisi kalıpçı, kimisi dökümcü, kimisi programcı, kimisi bankacı. Hepsinin canı yanıyor.
Dün görüştüm kalıpçı arkadaşımla. 50 yaşında iki çocuk babası amcası. Dükkanına haciz gelmiş. Dayanamamış kalbi. 5 gün sonra yetim bırakmış çocuklarını. Bende kapatıcam diyor arkadaşım. 100 milyarlık tezgahımı 20 milyara sattım diyor. Kapatıcam ama borçlarım var bir umut belki biyerden bir şeyler çıkar diye bekliyorum diyor. 20 kişiyken çalışanları 4 kişi kalmışlar şimdi. Sen hesap eyle işten çıkarılan 16 sının akşam evdeki huzurunu.
Lakin anlam veremiyorum. Büyük şehir dahil tam 18 ilçen var. Ve büyük şehir dahil tam 14 ilçenden Ak parti birinci parti çıkıyor. Bu nasıl bir çelişki, bu nasıl bir olay.
Anlamıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar