bugün

mansur yavaş

son günlerde basında oldukça yer bulan ankara çekişmesinin -kanaatimce- en kaliteli ama en az şansı olan adayı .

ben bu memleketin insanlarını anlayamıyorum vesselam. murat karayalçın ve melih gökçek gün boyunca birbirlerine atıp tutuyorlar.birbirlerinin geçmişteki kirli çamaşırlarından bahsediyorlar . hatta melih gökçek,ipin ucunu iyice kaçırmış ; "seçime 5 gün kala,hastanede dedikodusu çıkaracaklar" , "seçimden çekildi,oyunuzu mansura verin dedikodusu çıkaracaklar","mansur,benim oylarımı bölecek,aradan karayalçın fırlayacak,ondan hepiniz bana verin" gibisinden,artık korkudan mı çelişkiden mi bilinmez,saçma sapan mevzular ortaya atıyor .

ya kardeşim,belediye başkanının görevi hizmettir . kalkarsın,hizmetini nasıl yapacağını,nasıl projeler hazırladığını halkınla paylaşırsın,oy istersin.he geldigin zaman yaparsın veya yapmazsın,o tebaanın takdiridir.ama bu kadar kirli,bu kadar çamurlu siyaset güderek -özellikle mahalli seçimlerde- bir yere varılmaz diyeceğim ama varılıyor işte. yine melih gökçek'in kazanacağından eminim çünkü .

bu mansur garibanı ise kalkıyor zibille proje döküyor ortalığa,"ankara için şurda şunu yapacağız,burda bunu yapacağız .." diye anlatıyor ama nafile . halk yine adama bakmayacak,partisinin amblemini görecek,-evet- mührünü vuracak..20 senedir güzelim ankara hangi badirelerin altındaysa,o badirelerle yaşamaya devam edecek.

kesinlikle bir parti karşıtı olmak adına söylemiyorum bunları , ama ben bu ülkenin toprağına düşkün bir vatandaşıysam ve bu ankara'da benim başkentimse,onun iyi yönetilmesi benim kârımadır.