bugün

mansur yavaş

oldukça yanlış bir endişeye yol açıyor bu adam.
endişe: "eğer kendisi başkan olursa ülkücü akım artacak"

gökçek'in siyasi geçmişinde de ülkücülük vardır. hatta herkesin çok iyi bildiği gibi mhp tabanının oyları ile 3 dönemdir başkan olmaktadır. eee hacı olan zaten oldu ankaraya. hem ülkücü akım arttı. hemde milliyetçi muhafazakar kesim aldı başını yürüdü. şimdi kalkıp mansur yavaş için bu endişeyi taşımak -her na kadar samimiyetine inansam da- bana oldukça saçma geliyor. şu anda akşam 22 den sonra ankara nın en merkezi yeri olan kızılay da bi yürüyün bakalım. kaç kişi sizi çevirecek?

saat 22 den sonra ölen bi şehirde daha kötü ne olabilir? ülkücü akım arttı zaten. bir de bunların üstüne milliyetçi muhafazakarlar* arttı. endişe edecek bir durum yok yani. olan çoktan oldu zaten. kısaca; kabağı mansur yavaş ın başına patlatmak anlamsız.

karayalçın mı mansur mu sorusuna belediyecilik anlayışı yüzünden mansur diye cevaplarım. peki kısa ve öz biçimde anlatırsak nedir mansur yavaş'ın belediyecilik anlayışı?
- kentin tarihsel dokusunu korumak. buna göre gelişim sağlamak.

bakın, gidin beypazarına. kendinizi kavşaklar otoyollar ile süslenmiş, alışveriş merkezleri tek eğlencesi olan üçüncü sınıf bir avrupa şehrinde bulmayacaksınız. kendinizi "beypazarı"nda hissedeceksiniz. halk için kahvesi olan, çay bahçesi olan, kentin kültürü binaların yüzlerini süslemiş, kent müzesi olan, esnafı "insan" olan kısaca bir karakteri olan ve başka yerlere benzemeyen bir yerde hissedeceksiniz kendinizi.

bende artık ankara'nın bir karakteri olmasını istiyorum ve bu adamın -her ne kadar mhp den de olsa- samimiyetine inanıyorum.
güncel Önemli Başlıklar