evinize dört harfli gelse ne yapardınız

bir forum sitesinde açılmış başlıktır.

--spoiler--
Bu iletiyi yazan kişi kesinlikle ekşi sözlük ya da benzeri bir siteye üyedir, ve ordan gelmiştir. Genelde otağımızda açılan bu tarz aptalca konular ne hikmetse anında malum sitelerde afişe edilmektedir. Amaçları, açılan bu tarz saçma konulara verilebilecek Türkçü tepkisini ölçerek, kendi bataklıklarında geyik malzemesi yapmaktır. Daha sonra da ''- yahu şunların tartıştıkları konulara bak!'' gibisinden aşağılayıcı iletiler ekleyerek bizlere saldırmaktadırlar.Fikir güzel, uygulama güzel, mekan güzel ama yemezler!...

Fındık kadar beyinleri ile kurdudıkları tuzakları bizleri inandırabileceklerini düşünmeleri bile onların ne derece beyinden mahrum olduklarını ortaya koymaktadır. Kişi kendinden bilirmiş işi misali kendileri aptal ve etnik olduklarından dolayı bizleri de anlaşılan aynı şekilde düşünmekteler. Neticede annelerinin örekelerini geçte olsa görüyorlar.

Şahsımca bu tarz iletileri ekleyen kişilere sadece ''aptal olduğu için atılmıştır'' etiketi vurulmamalıdır. Bunun yanında ''çaşıt ve adi bir devşirme olduğu için atılmıştır'' etiketide vurulmalıdır.
--spoiler--

bize bu şekilde ayar verdiklerini de sanmaktadırlar.

Türkçü ne lan ? Türk mü satıyorsunuz?

edüt: ben de tüpçü ehheh