bugün

7 mart 2009 trabzonspor konyaspor maçı

istanbul şakşakçılarının sevindiği müsabaka olmuştur. tabii futbol bu atamayana atarlar kuralı geçerli.ama maçı izlemeden yorum yapanlar, trabzonspor un kötü oynadığını söyleyenler * akşam seyrederler herhalde maçın özetlerini.
trabzonspor u sahasında durdurmak kolay birşey değil, bunu gelecek hafta galatasaray musabakasında hep beraber izleyeceğiz. denizlispor ve konyaspor kalecileri inanılmaz oynayarak * takımlarına puan kazandırmışlardır. gökhan ünal ve umut bulut inanılmayacak goller kaçırmaya devam ediyorlar. ama fazla kredimiz yok arkadaşlar, bu kadar cömertliğe gerek yok. ayağımıza gelen bu fırsatı iyi değerlendirmek adına bir türlü avantajımızı kullanamıyor, sonuç alamıyoruz. vanspor olayı hala bitmemiş gibi. takılıp kalmanın bir anlamı yok. bugün top içeri girmedi, beceriksizlik had safhadaydı. trabzonspor da hocanın işi çok zor ya. ibrahima yattara yı çıkarırsın ıslık, gustavo colman çıkar ıslık.
yani kimseyi çıkarmayacak mı anlamak mümkün değil.
kadrosunda trabzonspor la bütünlük yaşayan 7 futbolcu ile mücadele eden konyaspor a başarılar diler, hayatında oynayabileceği en iyi maçı oynayan 61 numaralı oğuzhan bahadır ı tebrik ederim.