bugün
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi8
- trump'ın iran açıklaması4
- göz kanlanması8
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak5
- 3 kere üst üste 31 çekmek12
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak13
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması10
- kömbe7
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın3
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- kuyu tipi cezaevleri2
- bugün doğum günü olan yazarlar4
- birbirine iyi gelmek2
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- romantizmi bitirmek için burun karıştırmak2
- sarma4
- ekim3
- game of thrones taki kerhaneci5
- kant'ın yalan söyleme yasağı2
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- uludede'nin cenaze eventi9
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- recep tahrik erdoğan4
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması4
- tinder'ın eşleşme algoritması2
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- napolyon vs atatürk2
- pick me girl6
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş6
- yunan adalarına gitmek20
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- uludede'yi karıya götürmek7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- yunan aşığı tip15
- fiziği güzel sözlük kızları47
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
--spoiler--
Bu bahsettiklerim senin gibi düşünmek zorundalar mı? Kendileri yaşadılar, gördüler. Sonra iç Anadolu neden akp’nin kalesi diyorsunuz. Neden Bu halk 20 yıl akpyi iktidarda tuttu diyorsunuz. Bana değil , onlara sorun. Size cevap verirler. Ama siz sormak yerine hakaret ediyorsunuz, yok o Çomar, diğeri troll, diğeri puşt falan filan. Tamam.
--spoiler--
şuna da mümkün olduğunca kısa cevap vereyim ;
ben doğma büyüme istanbulluyum 2 kuşaktır. ama aslımız kastamonu. en son memlekete ziyarete gittiğimde caminin önünde köyün erkekleri ile oturup sohbet ederken tam da bu soruyu sordum. neden dedim akp ye toz kondurmuyorsunuz 3 saattir konuşuyoruz öve öve bitiremediniz. verdikleri cevap ; rte bize çalışmayalım diye para veriyor..
bak kendi köylüm bunu söyleyen ve bunu duyunca utandım. hükümet uzun yıllar kaynakların tamamını oy toplamak için böyle böyle dağıttı. bunların isimleri çiftçi ama ne ekiyorlar ne biçiyorlar. hükümet bunlara düzenli para veriyor o para bize yetiyor zaten emekliyiz geçinip gidiyoruz neden uğraşalım diyorlar. kafan iyice karışmasın diye uzun uzun açıklamayacağım senin anlayacağın devletin parasını oy uğruna çiftçiye hayvancıya dağıttılar onlarda evde oturmayı kahvede akşama kadar kağıt oynamaya alıştı. şu anda devletin elinde bunları besleyecek para kalmadı veremiyor. o belediyeleri chp kara kaşına kara gözüne almadı o "saf anadolu" insanı parası kesildi diye akp ye ceza kesti. şimdi git o aynı köylülere sor akp ye oy vermiyorlar artık. anladın mı mevzuyu ?? rte süper bir adam diye oy vermiyorlardı zaten tamamen "duygusal" sebeplerden oy veriyorlardı para bitince o duygusallık da ortadan kalktı. yarın seçim olsun akp maksimum yüzde 25 oy alır sizin reis maksimum yüzde 35 oy alır o da dem-mhp ortakları sayesinde.
Bu bahsettiklerim senin gibi düşünmek zorundalar mı? Kendileri yaşadılar, gördüler. Sonra iç Anadolu neden akp’nin kalesi diyorsunuz. Neden Bu halk 20 yıl akpyi iktidarda tuttu diyorsunuz. Bana değil , onlara sorun. Size cevap verirler. Ama siz sormak yerine hakaret ediyorsunuz, yok o Çomar, diğeri troll, diğeri puşt falan filan. Tamam.
--spoiler--
şuna da mümkün olduğunca kısa cevap vereyim ;
ben doğma büyüme istanbulluyum 2 kuşaktır. ama aslımız kastamonu. en son memlekete ziyarete gittiğimde caminin önünde köyün erkekleri ile oturup sohbet ederken tam da bu soruyu sordum. neden dedim akp ye toz kondurmuyorsunuz 3 saattir konuşuyoruz öve öve bitiremediniz. verdikleri cevap ; rte bize çalışmayalım diye para veriyor..
bak kendi köylüm bunu söyleyen ve bunu duyunca utandım. hükümet uzun yıllar kaynakların tamamını oy toplamak için böyle böyle dağıttı. bunların isimleri çiftçi ama ne ekiyorlar ne biçiyorlar. hükümet bunlara düzenli para veriyor o para bize yetiyor zaten emekliyiz geçinip gidiyoruz neden uğraşalım diyorlar. kafan iyice karışmasın diye uzun uzun açıklamayacağım senin anlayacağın devletin parasını oy uğruna çiftçiye hayvancıya dağıttılar onlarda evde oturmayı kahvede akşama kadar kağıt oynamaya alıştı. şu anda devletin elinde bunları besleyecek para kalmadı veremiyor. o belediyeleri chp kara kaşına kara gözüne almadı o "saf anadolu" insanı parası kesildi diye akp ye ceza kesti. şimdi git o aynı köylülere sor akp ye oy vermiyorlar artık. anladın mı mevzuyu ?? rte süper bir adam diye oy vermiyorlardı zaten tamamen "duygusal" sebeplerden oy veriyorlardı para bitince o duygusallık da ortadan kalktı. yarın seçim olsun akp maksimum yüzde 25 oy alır sizin reis maksimum yüzde 35 oy alır o da dem-mhp ortakları sayesinde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar