bugün

deprem

Ahh bu deprem başlığını sözlükte veya sosyal platformda görünce içim bir kötü oluyor. Allah hepimizi korusun keşke önlemler çok daha dikkatli alınsa Japonya'da 7.1 deprem oluyor adamlar kendilerine binalarına ne kadar güveniyor video çekiyor. Türkiye'de de başladı bu bina kontrolleri yıkmalar tekrar yapmalar ben çok seviniyorum çürük bina eski bina kalmasın. Canımızı doğal afetlerden anca böyle koruyabiliyoruz. Bir de çok üzüldüğüm bir nokta daha insanlar diyor ya cana geleceğine mala gelsin. Kardeşim hiçbirine gelmesin.

Devlet binaları tekrar yenilerken biz de bir ev alıyorsak mutlaka konut sigortası yaptıralım. 11 Şehirde deprem olduğu gibi ben araştırma yaptım Türkiye Sigorta bu konuda çok yardımcı oluyor hem bilgilendirme hem de ödeme kısmında. Doğal afet sonuçta evimizi bilir kişi tarafından kontrol ettirdik çok şükür kolonlar sağlam çıktı ben de elimden geleni yapmış oldum. Deprem zamanı hatırlamıyor musunuz insanlar evlerini yeni almış deprem oldu 1 ay oturamadılar kaç sene çalıştık para biriktirdik diyorlar yazık değil mi? Kaç yıldır konteynerda yaşayan insanlar var. Allah yardımcıları olsun.
© copyright 2005 - 2026