bugün

mazotun litresi 101 lira

bu sabah itibari ile gerçekleşen olaydır.

(bkz: mazotun litresi 90 lira)
(bkz: mazotun litresi 96 lira)

şu iki başlığı son 10 gün içerisinde ben açmıştım. daha bunların dumanları tüterken bu sabah 101 lirayı da gördüm tabelada. ulan daha dün "ekimin 2 si 3 ü gibi ötv eklenince 100 lira olur" diyorduk ama daha 6 liralık ötv eklenmeden 100 lirayı geçti *

sözlüğün mazottan sorumlu yazarı gibi oldum amk. hayır biz bunları yazıyoruz sonra bazı düşük zekalılar geliyor "avrupadaki en ucuz akaryakıt bizde" diye aptal aptal şeyler yazıyor. kendileri avrupada yaşıyor yanlış anlaşılmasın onlara giren çıkan yok ya rahatça sallıyorlar halinize şükredin diye. diyor ki bizim alamanyada litresi 2 euro nağbeer.. ulan almanyada litresi 2 euro tamam da adam en düşük 1500 euro ( 80 bin küsür lira ) alıyor bizim ahmet mehmet burada fiks 27 bin liraya çalışıyor ? ki orada asgari ücrete çalışan yüzde 10 kadardır kalanı hep 2500 euro ve üzeri kazanıyor burada asgari ücrete çalışanların oranı yüzde 50.. aha bizde de 2 euro oldu işte ahmet mehmet hala 27 bin lira alıyor senin hans müller falan hala en düşük 1500 euro alıyor ? sen niye dün tüm gün havladın ki ??
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026