bugün

istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak

valla o günlerde de bunların hakkından geldik çok şükür bugün de geliyoruz yarında geleceğiz sıkıntı yok. istikametin "doğru"dan yana olunca hiçbir sıkıntın hiçbir korkun olmuyor. bunlar doğuştan yamuk yumuk doğmuşlar doğru nedir bilmiyorlar o yüzden tarihin her sayfasında hep geri zekalılar sürüsü olarak anılacaklar.

bugün tekrar söylüyorum iktidar değiştiği gün aynı şeyler gene olacak. o aktroller tıpkı feto mevzusundaki gibi kendi maçalarını kurtarmak için herkesi suçlayıp "ben zaten hep muhaliftim yaeaea yaşa mustafa kemal paşa yaşaaa" diyecekler. yıllardır kendilerine doğruyu anlatmaya çalışanlara siz onlardandınız siz yaptınız sizin yüzünüzden oldu diyecekler. aynısını feto konusunda yüzlerce kez yazdık "masadaki pasta o kadar büyük değil iyice azaldığında daha çok yiyebilmek için birbirinize düşeceksiniz" dedik.. çözüm süreci denen şeyde "terörist ile anlaşamazsın başına daha büyük bela alırsın" dedik dinlemediler neticesi ortada. bugün gene aynı şeyi söylüyoruz gene ilk seferdeki gibi siz terörsüz türkiye istemiyorsunuz diyorlar. lan biz niye terörsüz türkiye istemeyelim mal mısınız siz ? ama yolu bu değil taviz vere vere ilerleyen süreçten hayır gelmez..

bunlar akıllanmaz çünkü akılları yok..
© copyright 2005 - 2026