özbek kadınlar

--spoiler--
bizim millet yabancı kadına meraklı. bu merakı başına olmadık işler açıyor. içlerinde iyi çıkan da var ama çok az. sana iyi gelecek mi? belli değil. belkide Türkiye'ye gelenleri orada geçinemeyen arıza çıkaranları, nerden bilelim? belki adam çarpmaya geldi buraya, ne belli? ne niyetle geldi? sana ne hikaye anlattı? gerçeği ne? bilmiyorsun. bilemezsin. ailesini tanımıyorsun çünkü. basit bir eşya alırken bile kırk defa inceleyip ötesine berisine bakıp ibiğini didiğini sorup araştıyosun, böyle bu kadar önemli bir meselede nasıl oluyor da ezbere hareket ediyorsun? büyük bir hata bu. o yüzden her zaman derim ki: bildiğin sirke, bilmediğin baldan hayırlıdır. Türk kızı size fazla bile gelir. hiç boşuna macera aramayın. bilmediğiniz işe bulaşmayın. herkesin kültürü farklı Türk olsa bile. Tatar Özbek Kazak kadınları karakter olarak serttir. azeriler uyanık güzel ama paragözdür. Kırgız ve Türkmen kızları iyidir ama onlarda bu tarafa pek gelmezler. nadir. sen daha Oğuz boyu Türk kızını idare edemiyorsun. onunla nasıl baş edeceksin? deli kısrak gibidir özbekler. sakin durgun görünüşüne aldanma. taşıyamaz onu herkes. hem sonra kökeni Kafkasya yada türki cumhuriyetler yada balkanlar veya iran kürd Arap yarımadası v.s. bile olsa bu topraklarda Anadolu'da doğup büyüdüğüyse kendi asıl öz kültüründen bile farklıdır, bu coğrafyaya uyum sağlamıştır bu toprakların insanı olmuş kişidir, yine onlara benzemez. çünkü Anadolu'nun etkilerinden etkilenmiştir. kız diyor ki atıyorum ben sivaslıyım, ama Almanya'da doğmuş büyümüş yetişmiş. normal Sivaslı değil ki o. arada dağlar kadar fark var. evet.
--spoiler--

Bizi s2ne takmayan Türk kızı mı bize hayır gösterecek ?
Kaldı ki çekik gözlü kızlar kadar güzel de değiller. Tamam çekik olanları da var ama sevilmiyoruz işte napalım. Onlar keko olanları çok seviyorlar. Daha doğrusu kendilerini koruyacak olanları. Ben de korurum ama onlar için fazla keko değilim.

Gönül ister keko olayım piç olayım ama yapamıyorum. Olmuyor işte olmuyor.
© copyright 2005 - 2026