bugün

en sevmediğiniz burçlar

12 burcu en sevmediğimden en sevdiğime doğru sıralarsam;

1) başak burcu: bir öyle bir böyle dengesiz, tutarsız, alıngan mikrop, lanet bir burç. ikizlerin, terazinin adı çıkmış.

2) balık burcu: başak burcunun duygusal mikrop hali. Bir de uyanık geçinmeleri yok mu gel de sev bunları...

3) koç burcu: kendini çok uyanık, çok zeki, çok becerikli sanıp, öne çıkmaya kalkınca rezil kepaze olan kişilerin burcu. Farkında bile değil ireziller.

4) yay burcu: başınıza bir iş gelirse bunların ikiyüzlülüğünden gelmiştir. Bunlar filmlerdeki gerçek kötülerdir. Siz esas kötüyü başkası bilirsiniz ama bu pislikler aslında size kötülük geleceğini bilmiş, aman bana dokunmayan yılanı alır başımın üstünde gezdiririm demiş ikiyüzlü mikroplardır.

5) yengeç burcu: aşkitom, çikinitom diye gezinip duran bu mikroplar aslında sinsirelladır. Kendilerini iyi gösterip milleti avuttuklarını zannederler. Ama biz senin adam çarpmaya çalıştığının çok farkındayız cinali.

6) aslan burcu: bu tipe ne kadar iyilik yaparsanız sizi o kadar çabuk harcar. Yüzüne gülüp kakara kikiri yapın ama yardım etmeyin. Sizden değerlisi olmaz. Ha bir de bencillik insan kılığına girse aslan burcu olurdu öyle de non fedakar tipler bunlar.

7) boğa burcu: sürekli ikili oynarlar ve hep en güçlü kimse onun tarafını tutarlar. Cesur değillerdir, ilk saldırıyı başkasının yapmasını beklerler. insanları sadece geçici çıkar olarak görürler.

8) akrep burcu: sevdiklerini çok severler ama bir kalemde silerler. Sağları solları hiç belli olmaz. insaf denen şey bunlara asla uğramamıştır. Bunlardan hep uzak dururum...

Oğlak, kova, terazi ve ikizler insanı ise bu sırayı takip eder ama onları özünde kötü olmayan zaman zaman anlaşması zor olan tipler olarak tanımlıyorum. Severim de bu sıpaları...
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026