pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul

--spoiler--

Yoruldum
Senin dediğin olsun .

--spoiler--

inşallah sen ve senin gibi polyannaların dediği olur da biz haksız çıkarız. en fazla çıkarım özür dilerim utandığım ile kalırım. ama ben ve benim gibi "temkinli" olanlar "gene" haklı çıkarsa siz "bir kez daha" onca kan ve gözyaşı aktıktan sonra nasıl rahat yaşayabileceksiniz ?

abd den ölümüne nefret ederim bilen bilir. ama adamların bir politikası var ki hastasıyım "terörist ile pazarlık edilmez" diyorlar. bu mevzu şöyle olsaydı ; türkiye cumhuriyeti terör örgütünün atıyorum 4 de 3 ünü yok etmiş, uyuşturucu ticareti yapmalarını engellemiş, yeni üye katılımlarını engellemiş olsa ve bu süreç ondan sonra gelse derdim ki "evet lan pkk köşeye sıkıştı teslim oluyor" ama durum bu değil. abd & israil & avrupa bunları bir süreliğine "nadasa" çekiyor. aynı şeyi pyd/ypg/sdg isimleri her ne s.kimse onlara da yaptırtıyor. dün veya evvelsi gün tamamen suriye ordusuna entegre oldular.

ben tarihi seven okuyan araştıran ve 40 senedir de hayatı deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum ki bu yaşanan şeyler sevinilecek değil tam aksine korkulması gereken şeyler. bu örgütü apo kurmadı apoya kurdurtuldu. aponun örgütü dağıtma gibi bir yetkisi yok 45 senedir hala bunu anlayamadı iseniz ben size ne diyeyim daha.
© copyright 2005 - 2026