bugün

unmei projects

param hep cebimde kalıyor yok mu bunun bir çaresi diyenler için hizmet ayağınıza geldi.

öncelikle arkadaşlar herkes bilsin ki kırtasiye başlı başına pahalı bir hobi. yani unmei projects de pahalı hobinin adresi olduğundan doğal olarak cep yakan bir adres.

birleşik krallık, amerika, japonya menşeili kırtasiye ürünlerini bulabileceğiniz bir yer. hakikat kırtasiye ve kendileri instagram kırtasiye dünyasının starları gibi duruyorlar, ben daha hakikat’ı deneylimlemediğim için burayla başlayayım dedim. gerek kurucusu kader hanımın unmei projects ig paylaşımlarıyla gerek (bkz: studio personuto)’yla çok güzel influslandım alışverişimi yaptım.

işin hesabına kitabına girmeyeceğim ama dolap, trendyol gibi yerlerde aynı ürün 100-200 bandında daha ucuz olabiliyor ama özellikle dolapta komisyon olduğundan gerçekte aradaki fark daha az. birde efenime ne söyleyeyim ben if plc nin püskevit defterini gördüm 20 pound kendi sitesinde (1200 küsür ediyor), ben almışım 1579’a. e birde bunun üstüne loyalty clubları var hediye çarkları var ve her şeyden önemlisi kürasyon var. kitapçılar için de benim benzer bir prensibim var arkadaş her türlü çok kazıklanmıyorsam (hani en uygun siteler yerlerin avantajı olabiliyor bu yerler pahalıya sattığından demiyorum) sevdiğim yerleri de desteklemek istiyorum.

ve dediğim gibi valla (bak yeminle swh) kırtasiye dünyası için makul fiyatlar. hani bu yerin öyle bir iddası da yok o ayrı konu, ben tüm şeffaflığıyla yazmak istedim.

mekanlarımız bitti sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. daha ohoo ne gizli cevherlerim var ne gizli, en son babalar duyar gizliliğinde. he ama yalan yok tr kırtasiye yarışlarına bir girdim pir girdim. beklemede kalınız.
© copyright 2005 - 2026