bugün
- mazotun litresi 90 lira8
- yalancı su böreği10
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yeni türkiye yi bir görselle özetle3
- yaprak dökümü ayşe3
- eylülde tatil yapmak4
- türkiye iran savaşı3
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- jd vance2
- akp türkiyesinden insan manzaraları2
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları3
- geç boşalan erkek4
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı2
- sevmediğiniz yazarı eksiler misiniz4
- kısa ve vurucu yazmak7
- sobalarında kuru da meşe yanıyor efem2
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- papağan pense2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- s'i l v'e r m'i s t22
- anın görüntüsü18
- aleksey batrakov13
- ata demirer dinin mizahı olmaz3
- kedilerin ruh hastası olması5
- ekonomi kötüyse neden ekonomimiz büyüyor11
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı9
- bir ateşe attın beni4
- pkklıların guneydoğu anadolu'ya kürdistan demesi2
- pkklıların türk bayrağını indirmeye çalışması2
- sarapci koala65
- prednol2
- imf den borç almayı zenginlik sanan malum zihniyet7
- motorine 8 24 tl zam gelmesi13
- habire1221
- mantı13
- götten bacaklı erkek4
- abd de trump portreli 1 dolar2
- kontrol kalemiyle tornavidayı karıştırmak2
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci9
- arabanın camına sıkıştırılmış tornavida2
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu9
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- ellerim bos gonlum hos29
- apo piçtir piç kalacak8
- silver ile evlenecek erkek52
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- gün tabağı6
- filenin sultanları yarı finalde8
Firmaların her ne olursa olsun en zevkli, en güzel birimidir. Ayrıca en çok çalışan birimlerin başında gelir diyebiliriz, çalışma oranı ( personel/bilgisayar sayısın ) * zaman= ? formülünden rahatça bulunabilir. Ne kadar çalışılınırsa çalışılsın hiç iş yapmaz gözükürler, ( bilgi işleme iş yapmıyor diyenler ne yapıyor anlamadım ) teknik destek personeli mülayim, sistemcileri fena makara, yazılım ekibi efendi tiplerdir genelde. Hepsi birer dağınıklık abidesi ve çay kahve ve türevlerini severler.Sektördeki sorunlar nedeni ile sıkıntı çekmektedirler fakat ellerine ne kadar fırsat verirseniz o kadar bağımlı olursunuz firma olarak, gerçek bir bilgi işlem biriminden hiç bir user memnun olmaz çünkü bilg işlemin amacı iş yerinde kullanılan bilgisayarların sadece iş için kullanılmasını sağlamak geri kalan ne varsa engellemektir. Hakları elinden alınan insanların bu işten memnun olmayıp, bilgi işlemi başarısız bulma işlemi bilgi işlem tarafından gayet doğal karşılanır ve eğlence konusu olarak ele alınır. '' Bizim bilgi işlemden çok memnunum, ne istersem yapıyor çocukcağızlar '' diyen userların olduğu yerde bilgi işlemci veya tayfası yoktur.
Hiç bir zaman ihtiyaçları bitmez çünkü ihtiyaçlarının bitmesi heveslerinin, işlerinin bitmesi demektir. Her yeni kutusundan çıkan sunucu, bilgisayar, yazıcı veya her yeni alınan yazılımı kurcalamak onlar için paha biçilmez bir zevktir. Bu şekilde işlerine tekrar adapte olurlar altı ayda bir yeni bir donanım veya yazılım alınan firmalarda bilgi işlem köhnemiştir ve artık işleyişler monoton bir hal almıştır bu hınzır coçuklar için.
Hiç bir zaman ihtiyaçları bitmez çünkü ihtiyaçlarının bitmesi heveslerinin, işlerinin bitmesi demektir. Her yeni kutusundan çıkan sunucu, bilgisayar, yazıcı veya her yeni alınan yazılımı kurcalamak onlar için paha biçilmez bir zevktir. Bu şekilde işlerine tekrar adapte olurlar altı ayda bir yeni bir donanım veya yazılım alınan firmalarda bilgi işlem köhnemiştir ve artık işleyişler monoton bir hal almıştır bu hınzır coçuklar için.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar