bugün

başkan

iletişim metotları aynı. Ortalığa söylüyormuş gibi yapıp, laf atmak. Seni kandıracak, para vermeyecek vs. Beni ne kandıracak ortağı değilim hissedarı değilim. Aksine para konularında sonsuz güveniyorum. Kimseden para istemezken ondan istiyorum.

Asıl mesele ise kişisel ilişkiler. Burada iletişimi engelleyen kendileri olduğu gibi, gaz veren de yine kendileri. ikili üçlü oynamak, pusuculuk alışkanlık yapmış.

Güvenilmeyecek taraf ne? Bir duyguyu, ki ben bunu bazı saatlerde yoğun yaşıyorum, kadının ailesi, büyüğü üzerinden ifade edemezsin. Bir genç kız anneme söz verdim, seni seveceğim demez. Bu modern görücü usulü olur. Seviyorsa kendisi sevecek. Bekler mi, aklına göre gider mi, beklemiyor ise zaten yeterince sevmemiş midir? Sorular sorular.

Bu konuda ailesi söz versin derken, bir bildikleri vardır anlamında diyorum. Yoksa işin aslı yukarıda dediğim gibi.

Aslında kendime güveniyorum. Sabaha kadar kızlı erkekli eğleneceğiz ve sen gelme dese sesimi çıkarmam. Niye çıkarayım? Nasıl ki o aldatılamaz birisi ise beni seven de aşık olur ve başkasını görmez.

Ve sık sık alakasız isteklerim oluyor. Bunlar da kendimi garantiye almak için. Kimse uğruna inancını değiştirmeyi tartıştığı (bunu da uygar bir biçimde konuşacağız) birisini terk etmez. Kimse geçmiş gelecek istediğine istediğini yap dediği kişiyi (ki bunu ısrarla kabul etmiyor, bunu da konuşacağız) başkası ile kıyaslamaz.

Yukarıya dönüyoruz. Benim bilmediğim ne var? Elinde güçlü bir takvim ve plan mı var? Bekliyoruz.
© copyright 2005 - 2026