uludağ sözlükteki linç kültürü

Kimseye şeytanın avukatlığını yapmayacağım. Yalnız artık bu şeytan taşlamaya dönen, konuyu bile vakıf olmadan sadece toplu hareketin parçası olmak amacıyla yapılan eylemler can sıkmaya başladı. Birinin ayağına taş değmesin aman, herkes meşaleleri, kazma küreği alıp saldırıya geçiyor. Bakın bu ulu sözlük dünyasının, edene buldurma huyu vardır.

Karmanızı, bahsettiğim sözlük profilindeki karma değil, çok bozmamanızı tavsiye ederim. Biz burada takıntılı insanlarız, içimizden birileri sizi not eder, ayağınıza taş değdiğinde de, çığ gibi büyüyen bir linç kampanyası da size başlatılır. Şuan eğlenceniz ettiğiniz kurbanlardan biri olmanız burada an meselesidir.

Bu eğlence türü de artık baysa da tabi. yirmi kişi bir kişiye dalmanın sizi eğlendiriyor olması bile üzüyor beni. Nasıl böyle gaddar olabilirler diyorum. Burada kredisi çok yüksek 5-10 kişi vardır, onlardan biri değilseniz sıranın size gelmesi an meselesidir. Kredisi yükseklerden birine ya da birilerine yanaşayım derken yapacağınız kötücül eylemler, göğe çıkar size dönerler. O kredisi yüksekler de demez ki, bu bana destek olmuştu, der ki, ayağına taş değmeseydi, bana ne amk.

Aynı şeyi üç paragrafta tekrarlayıp durdum. Umarım anlamışsınızdır.
© copyright 2005 - 2026