bugün

sözlük yazarlarının itirafları

sana kızgınım. değilim sanıyordum ama kızgınmışım. artık hatırlamakta zorlanacağım kadar uzun yıllar geçti, geçiyor. bazen aklıma çok silik bir anı geliyor, o zamanlar hissettiğim kalp ağrısını bir anlık tekrar yaşıyorum, sana duyduğum heyecanı, kalp çarpıntısını saniyelik tekrar yaşıyorum. sonra hemen geçiyor.

seni çok zor unuttum. dışarıdan bakınca kolay gözükür. benim ne yaşadığımı bilemezsin. youtube yorumlarında çocukluk aşkına seslenen dayılara dönmeyeceğim. doğru insan yanlış zaman da diyemeyeceğim. bence sen her senaryoda, tüm alternatif evrenlerde benim hayatımı yakıyorsun. ben her senaryoda senin peşinde harap olurdum, sana düşkünlüğüm beni bitirirdi, iyi ki olmamış, dönüp bakınca fark ediyorum.

hatalarım oldu, yaşım çok gençti. şuan olsa asla yaşanmazdı. buna hayıflanarak da yaşayamam. sen de benden vazgeçebildin.

ben ne hissediyorum biliyor musun, ikimize dair senin emin olduğun tek şey hislerdi. kafanda hala yer ediyorsam sebebi de bu. benim duygularım yalan değildi, hiç olmadı. başka konularda yalan konuştum, o zamanlar öylesini doğru görmüştüm, dediğim gibi hatalarımı düşünüp kahrolamam, sen de benden vazgeçtin.

sana bir şey diyeyim. bak sabahın sekiz buçuğu. buraya bunları yazıyorsam bir sebebi var. laf olsun diye kimse bu saatte kalkıp uzun uzun klavye oynatmaz. buraya bunu yazıyorum çünkü kolyeyi gördüm. sen de bunu okuyorsan fotoğrafı kaldır, ben anlarım. bana bunu yaşatma.
© copyright 2005 - 2026