bugün

darkranger

über muhteşem sözlük yazarıdır.

mesela mehmet ali şahin'in siyasi ahlaktan yoksun açıklamalarını; "acaba chp başa geçse akpli belediyelere tek kuruş yardım eder mi diye burdaki siyaset fakiri at gözlüklü akp düşmanlarına soru sormak istememe sebep olan kişi." şeklinde yorumluyor aynı zamanda über demokrat olan tarafsız, objektif akp dostu abimiz. biz ise onca kanıta rağmen klasik akp düşmanıyız onun gözünde.

biz siyaset fakiriyiz onun muhteşem, über siyaset bilimi uzmanı gözünde, allahım yarabbim bu ne menem bir siyaset bilimi uzmanlığıdır, bu über demokrat kardeşimizin gözünde akp'li olmayan belediyelerin tek kuruş yardım almaya hakkı yok. bu nasıl faşizmle zıt, über bir demokrasi anlayışıdır? allahım bu ne menem bir ray-ban güneş gözlüklü yaklaşımdır.

öpüyoruz o uykudan uyanmış mahmur gözlerinden. hayır bu gibi güzel kalpli kardeşlerimize siyaset nedir, nasıl yapılır, gelin öğretelim dediğimde sevgili dostum karamanlis yok pardon o başkaydı, sevgili dostum arjen gelip bana çemkiriyor, arjen bak sana da buradan sesleniyorum, ilk çarşı izninde gör * ahanda ben bu kardeşimiz gibileri kast ediyorum.