bugün

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

Böyle değildim nereye kime nasıl anlatsam nereden başlasam bilemedim. Kelimelerin içi boş kalıyor yorgunum, üzgünüm, kırgınım ne desem anlarsınız. Herkes, her yerde geçer, zaman dedi koş onu yap bunu yap geçmiyor benim. Gün, hafta, aylar, yıllar aynı yerimde hala aynı duygularla yaşıyorum. Kimseye anlatamıyorum artık yazayım. Her şeye geç kalıyorum gibi artık hayatta geç kaldım olduğum yerde bekliyorum belki bu yorgunluğum olmasa yetişirim gibi yorgunluk diyorum adına kelime bulamadım. içim acıyor gözümü açıyorum kapatıyorum işe gidiyorum dışarı çıkıyorum her yerde her zaman o. Nasıl yaparım nasıl yoluna koyarım bulamadım. Sanmayın denemedim bu klasik tavsiyeleri spora git hobi bul destek al bu değil benim geçtim buraları. Yüzsüzlük, gurursuzluk aklımdan ne geçiyorsa her şeyi söyledim aradım yazdım yüzüne söyledim bitti çarem. Bir yolunu açsa bir olurunu söylese yapsam keşke. Öyle içimde bir yerde duruyor çıkaramıyorum en sevdiğim arkadaşım dostum sevgilim benim hayatımın ortasında duruyormuş gitmek istiyor nasıl izin vereyim nasıl tamam diyeyim nasıl bırakılır insanın içindeki insan. Giderken her şeyi alıp gidiyor sanki sadece kendi gitmiyor benim sevdiğim her şey gidiyor.
© copyright 2005 - 2026