bugün
- trabzon büyükşehir belediyesi13
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi13
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- batıl inançlar5
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- sevgiliye hitap şekilleri6
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı11
- renault 9 broadway12
- öğretmenlerin nöbeti5
- çayı şekersiz içip 10 adet baklava gömen tip2
- seksenler2
- mason greenwood10
- şerif hüseyin2
- kırmızı kaka7
- velvet hanım ile kahve içmek6
- mikrodalgaya sucuk koymak7
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı6
- özge özpirinçci3
- koli bandına saddam bandı demek3
- süreç bittiğinde olacak 10 şey5
- kasetçalar dinlemiş efsanevi nesil3
- güzel kızların dün sözlüğe uğramaması4
- spacex roket parçasının ay'a çarpması3
- tetanoz aşısı2
- kola neden koşer3
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı17
- çok enteresan solcular baksın2
- sözlükte sürekli güzel vadilerin yaylak olması4
- ronald mcdonald2
- sözlükten yükselen şakşakşak sesleri2
- erdogan'a suikast timi itirafı5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay6
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- erkekte bıyık çok önemli4
- yan yana susabilen arkadaşlar3
- futbol4
- pişman olacağını bile bile yapma2
- evde tek başınayken sessiz konuşmak3
- sturm graz5
- fenerbahçe5
- ölünce tekrar deneyin yazısı görmek2
- ali vefa10
- erdoğan ın dünya lideri olması4
- çocuklar duymasın zero tuna'nın tersi2
- akasya durağı sinan2
- nihoşun ölümü15
- memduh bashgan14
- meal kuran değildir26
- sözlük yazarlarının tatlıları8
entry'ler (313)
Böyle değildim nereye kime nasıl anlatsam nereden başlasam bilemedim. Kelimelerin içi boş kalıyor yorgunum, üzgünüm, kırgınım ne desem anlarsınız. Herkes, her yerde geçer, zaman dedi koş onu yap bunu yap geçmiyor benim. Gün, hafta, aylar, yıllar aynı yerimde hala aynı duygularla yaşıyorum. Kimseye anlatamıyorum artık yazayım. Her şeye geç kalıyorum gibi artık hayatta geç kaldım olduğum yerde bekliyorum belki bu yorgunluğum olmasa yetişirim gibi yorgunluk diyorum adına kelime bulamadım. içim acıyor gözümü açıyorum kapatıyorum işe gidiyorum dışarı çıkıyorum her yerde her zaman o. Nasıl yaparım nasıl yoluna koyarım bulamadım. Sanmayın denemedim bu klasik tavsiyeleri spora git hobi bul destek al bu değil benim geçtim buraları. Yüzsüzlük, gurursuzluk aklımdan ne geçiyorsa her şeyi söyledim aradım yazdım yüzüne söyledim bitti çarem. Bir yolunu açsa bir olurunu söylese yapsam keşke. Öyle içimde bir yerde duruyor çıkaramıyorum en sevdiğim arkadaşım dostum sevgilim benim hayatımın ortasında duruyormuş gitmek istiyor nasıl izin vereyim nasıl tamam diyeyim nasıl bırakılır insanın içindeki insan. Giderken her şeyi alıp gidiyor sanki sadece kendi gitmiyor benim sevdiğim her şey gidiyor.
Yorgunum hemde çok. Yaptığım tüm planların tersini yapmak zorunda olduğum bir yıl oldu. insan istemediği şeyleri yaparken daha farklı yoruluyor. Dinlenmekle geçmiyor bu. Kafamın içinde büyük kavgalar var. Depresyon böyle mi oluyordu?
Yazdıklarımı okuyacaklar diye başkalarına göre yazmaya çevirdiğimden asla yapamadığım eylemdir.
Yeni ev, okul, arkadaş her şeye zor alışırım. Bu zorluklar hastalık boyutunda olabiliyor benim için orası ayrı konu. Garip ve saçma bir durum var alıştığım her şeyi kaybediyorum. Artık kendime sakın alışma demek istemiyorum.
Düşmedi mi hala cemre başına
geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu
var mısın bu yolda yanıbaşımda
yasla ruhunu bana kır papatyası.
geçmedi mi yağmurun ıslak kokusu
var mısın bu yolda yanıbaşımda
yasla ruhunu bana kır papatyası.
Başladı yine.
Kahvaltı olmamasıdır.
Adını bile bilmediğim seni şu şehrin bütün sokaklarında kapı kapı
arayabilirim.
arayabilirim.
gayet huzurlu bir biçimde yolumda giderken yine gördüm seni. insan hiç tanımadığı birinden hoşlanır mı tanıyacak görüşecek zaman geçirecek anca öyle ciddiye alırım derdim ama resmen birine vuruldum düşünmeden duramıyorum onun o kadar iyi bir insan olduğuna kendimi inandırmışım ki. öyle yanımdan geçerken suratına öküzün trene baktığı gibi bön bön baktım. dedim döneyim gittiği yere doğru gideyim düşünüyorum bunları bu sırada bir yandan da adımlarımı sayıyorum 1 2 3 4 (beynim çalışmıyor o anda). bitti gitti anca böyle görürsün sadece 5 6 7 safsın saf 8 9 yok ya abartıyorum bitecek gidecek 10 11 12 derken arabanın teki geçerken bir su attı nasıl ıslandım sonuç mu bir ağlama tuttu tam kalabalık bir yerin önündeyim yazık ayy aaa sesleri. dedim ağla cırığını çıkarana kadar ağla hazır sebep buldun. manyak gibi vırak vırak ağladım.
bunları içimde tutmayı o kadar isterdim ki. insan bir süre sonra tutamıyor gereksiz şeyler boşuna kafamda beynimi yemesin. yazdıkça rahatladığımı hissettim. ne kadar gereksiz biriyim var mı benim gibileri?
bunları içimde tutmayı o kadar isterdim ki. insan bir süre sonra tutamıyor gereksiz şeyler boşuna kafamda beynimi yemesin. yazdıkça rahatladığımı hissettim. ne kadar gereksiz biriyim var mı benim gibileri?
My prison.
görsel
görsel
Bu adam nasıl bu kadar iyi şaşıyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=YD-HaiksC0I
https://m.youtube.com/watch?v=YD-HaiksC0I
Yalnızlığı demledim hep avuçlarımda
Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça
Söyle sen nasıl öğrendin unutmayı
Birikti her acı içimde
Kendime yer kalmadı.
Ne gelir ki elimden kimse tutmadıkça
Söyle sen nasıl öğrendin unutmayı
Birikti her acı içimde
Kendime yer kalmadı.
Siz bilmezsiniz, ben böyle değildim.
Ders çalışmak için enerji topluyorum.
Oyuncularının hepsine bayıldığım dizidir. Öyle bir içine çekiyor ki diziyi izlerken o dönemde o zamana gidiyorsunuz. Escobar ın bir sigarasını içişi var içmeyen adama sigara içirir. Olayların hızlı ilerlemesi kötü yorum almış ama ben daha çok diziye özgü onu yakıştırdım.
Bir otobüs durağına oturup gelen hiçbir otobüse binmemek.
Sevmeyen hiç sevmiyor sevende buradan ayrılınca burayı özleyecek kadar çok seviyor. Değişik bir şehir anlayışı var.
Seni gördüğüm gün, çiçekler açmıştı en karanlık sokaklarımda.