bugün
- 1 saatte 10 bira içmek19
- bira cips5
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi5
- tembel ve çalışmayan insan16
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- laptop3
- sözlük kızlarının kombinleri20
- aga be şarkılar4
- özgür irade ve determinizm üzerine bir tartışma2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- velvet vs nervio19
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- allah6
- mezarlıkları sevmek5
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- yıllık izin2
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması5
- aylık 470 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- ktç birader4
- maden suyu2
- lahmacun4
- selam sözlük4
- manyak olmaya karar verdim9
- alparslan türkeş kadir mısıroğlu ilişkisi2
- aşkın nur yengi2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- nickaltı açılmamış yazarlar2
- uludağ sözlük görsel ekleme sorunu2
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- velvet12
- slavko vincic15
- nervio11
- elektrikli araba2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- pkklıları itlaf etmek2
- instagram2
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- mezarlıktan geçerken ölülere selam vermek2
- hırt5
- en son ne yediniz2
- jubel feat aleyna tilki diamonds2
- otomobile ek vergi5
kardeş sana basit bir soru soruyorum buna cevap ver eyvallah deyip çekileyim ; eğer istanbul ve ankarayı almanın tek koşulu dem parti ile işbirliği yapmak ise 2019 dan önce akp dem parti ile işbirliği yaparak mı istanbul ve ankarayı alıyordu ? bak soru çok basit aynı mantıktan git öyle cevap ver.
ben bir şeyi eğip bükmüyorum ben sana 44 ( kırk dört ) senedir yaşadığım ilçeden örnek veriyorum. sen diyorsun ya hani dem olmasa chp hiçbir belediyeyi alamazdı diye. fatih de dem partinin etkisi yüzde 2 yi geçmez. peki nasıl oluyordu da her seçim yüzde 70 lere yakın oy ile fatihi alan akp son seçimde sadece 3 puan fark ile seçimi zar zor kazandı ? fatihte kürt yok kürt. vatan caddesinin üst tarafı yani fatih cami tarafı tamamen aşırı muhafazakar seçmen ve fatihin yüzde 70 i orada ikamet eder. vatan caddesinin sahil tarafı yani bizim yaşadığımız semtte de akp nin oyu yüzde 50 den fazla. eminönü de fatihe bağlı ama orada nüfus yok. nasıl oluyorda dem partinin tamamen etkisiz kaldığı yerde akp önceki seçimlerde 40 puan fark atarak aldığı yeri son seçimde kıl payı seçim kazanıyor bunu açıkla bana. senin mantıktan giderek açıkla ama.. demek ki insanlar bıkmışlar akp den bunun dem ile alakası yok. istanbulda kimsenin sevmediği binali yıldrımı aday gösterirsen kaybedersin. kimsenin sevmediği murat kurumu aday gösterirsen kaybedersin. 2 kere 2 = 4 bunu zorlayıp 5 yapamazsın.
ben bir şeyi eğip bükmüyorum ben sana 44 ( kırk dört ) senedir yaşadığım ilçeden örnek veriyorum. sen diyorsun ya hani dem olmasa chp hiçbir belediyeyi alamazdı diye. fatih de dem partinin etkisi yüzde 2 yi geçmez. peki nasıl oluyordu da her seçim yüzde 70 lere yakın oy ile fatihi alan akp son seçimde sadece 3 puan fark ile seçimi zar zor kazandı ? fatihte kürt yok kürt. vatan caddesinin üst tarafı yani fatih cami tarafı tamamen aşırı muhafazakar seçmen ve fatihin yüzde 70 i orada ikamet eder. vatan caddesinin sahil tarafı yani bizim yaşadığımız semtte de akp nin oyu yüzde 50 den fazla. eminönü de fatihe bağlı ama orada nüfus yok. nasıl oluyorda dem partinin tamamen etkisiz kaldığı yerde akp önceki seçimlerde 40 puan fark atarak aldığı yeri son seçimde kıl payı seçim kazanıyor bunu açıkla bana. senin mantıktan giderek açıkla ama.. demek ki insanlar bıkmışlar akp den bunun dem ile alakası yok. istanbulda kimsenin sevmediği binali yıldrımı aday gösterirsen kaybedersin. kimsenin sevmediği murat kurumu aday gösterirsen kaybedersin. 2 kere 2 = 4 bunu zorlayıp 5 yapamazsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar