bugün

karma rejim

--spoiler--
Arkadaş etmeyin eylemeyin kurbanınız olayım ya sürekli Tayyip Erdoğan hileli seçim kazanıyor diye yaygara koparılıyor eğer gerçek olsaydı ciddi anlamda etki etseydi bu durum Muharrem Bey ordalığı birbirine katar'da zamanında.

Toplumu tanımayan insanlarımız neden AK parti başa geliyor diye hep soruyor yeni yetişen gençlerimize anlatmaya gayret ediyoruz ama onların ardından yetişen gençlere de anlatmak zorunda kalıyoruz ortalık karışıyor gençlerimiz yetişiyor AK parti ilerliyor

Bu halkı küçümsemeyin bu halk AK Parti'ye müptela Anadolu'da Tayyip Erdoğan olan sevgi çok yüksek Sevgi duymayanlarda da muhalefete olan nefret yüksek bazen de korku çelişki ve AK parti yerel teşkilatının çabası sayesinde reis zaten kazanıyor ve bir sonraki seçimde kazanacaktır bakın ben her zaman burada söyledim AK parti kazanacaktır ve kazanmaya devam edecektir diye beni linçlediler ben buradaki en eski yazarlardan biriyim hatta şu anda belki en eski yazarım aktif olarak . Bir şey biliyorum da söylüyorum. Reis Bir sonraki seçimi de kazanacak sakın ümitlenmeyin.
--spoiler--
2024 yerel seçimlerini kaybettiler ama.
Ayriyeten kazandıkları dönemlerde Kemal Kılıçdaroğlu vardı.
Artık Kılıçdaroğlu yok.
© copyright 2005 - 2026