bugün

karaduvar

---------------spoiler---------------
içimizde kaybolup yeniden can bulduğumuz duvarlarımızdır.
---------------spoiler---------------

"kara delik"

nasıl da dipsiz bir kara delikmişim meğer. nicesi ayna olurken umutlara ve yansıtırken ışıltısını gözlerinden, ben dipsiz bir "kara delik"im. olmasını bekledikleri yarın olup da bulmayı beklediğim yerde ellerini boşluğa bırakan dipsiz bir "kara delik"im.

seçmeyi düne bırakıp, yarınında aradığını yaratmak zorluğunu kolaylaştıran sonsuzluğumun gücüyle büyüttüm ufkumu. anlamadıkları varlığım değildi. anlatamadığım yoklukları, acziyetleriyle suskun erdemliliklerini boğan yitişlerine kurban oldu. hırçınlaştıkça parçaladılar. sonra kuyruklu bir yıldız gibi kayboldular. yüreklerinin sağlam kalan her zerresini, gerçeklerin yüzleşme arzulu kararlılıklarından kaçarak inlettiler. acı dolu yakarışlarıyla inledi kalp kıvrımları.

ellerim boş... yüreğim kudurmuş ve ..... ve dudaklarım çatlaklarında biriken özleminde saklıyor seni şehvetle, etrafını aşındıran yoksunluklarından. gel desem gelir misin? doğar mı günümüz batmamacasına... sadece perdeyi örttüğümüzde olmayan sabahlarımızı arar mıyız, tenimizi yüzdürürken tenimizde... günümüzü besler miyiz sevgimizle, unutmadan... trigonometrik bir açılımı toparlar mıyız bir mezure gibi her sarıldığımızda, aynı noktada buluşmak için... kalp atışlarımıza dövdürür müyüz göğüs kafesimizi...

03.02.2008
pazar
02:59:23

uğur yaman
http://albastropos.blogcu.com/KaraDuvar