bugün
- g i l d e d l i l y24
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- ankara6
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı9
- kürtler5
- sigara şöbiyet seks4
- dolar isterse 100 olsun38
- game of thrones taki kerhaneci16
- kadınınızı çalıştırır mısınız9
- tavuklu salata4
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- erdem atay2
- yeni parti de bölünebilir10
- babanın tüm mirası küçük kardeşe bırakması2
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- filenin sultanları'nın letonya'yı 3 0 yenmesi2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- rum sultanlığı3
- isabela santos3
- anın görüntüsü17
- gürcistan göçmenleri13
- evlenmek6
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı4
- bioxinin forte2
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- almancıları sevmemek11
- birader bey olmayanlar2
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- stack overflow'un geleceği2
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- gemini man vs simko33
- muris muvazaası2
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- ekrem imamoğlu3
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
- alparslan kuytul18
- ismet bin gürbüzullah mehdii el fişfişovic mahdum2
- başlık altı yalamaları4
- melih gökçek5
- velvet48
- mezarlığa sıfır bina5
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
(konuyu biraz dolandırdıktan sonra sadede girmek niyetindeyim)
üye olduğum spor salonuna mesai saati başlamadan önce gidiyorum.
akşam saatlerinde yaşanan kaotik ortama katlanamadığım için karga bokunu yemeden önce salona gitmek daha makul geliyor. neyse, benimle beraber birkaç kişi de salonun açılış saatinde geliyor. içlerinden bir tanesi de karşı cinsten dikkatimi çeken bir hanımefendi.
bakınız, onca karşı cinsten kişi olmasına rağmen dikkatimi onun çekmesinin bir sebebi var. diğerlerinin hepsi alelade davranırken ve gözü dışarıda iken o hanımefendi sadece antrenman yapmakla meşgul oluyor. ne etrafa bakıyor ne de işveli veyahut cilveli tavırlar sergiliyor. gayet natural oluşu, saçlarını küçük bir lastikle arkadan toplayışı, disiplinli oluşu, ortamdan bağımsız oluşu vs derken şahsımı etkisi altına alıyor. eminim ki diğer hemcinslerim de bu hanımefendiye kontak kesilmişlerdir ama bu durum umurumda olmuyor. bunca kıvrımlı, bunca güzel kokulu, bunca dekolteli hanımefendilerin arasından kendisi bir şekilde sıyrılmasını biliyor ve bunun için bir çaba da sarf etmiyor.
zaman zaman göz göze geldiğim her an içimi ürperten bu kadın, ne yapıyor ne ediyor beni kalbimin orta yerinden vurmasını beceriyor. araya kattığı ufak tebessümler de işin şekeri, karameli ve hatta mozaik pastası oluyor.
karşı cinste dikkat edilen ilk şey nedir diye sorulmuş.
götüdür, memesidir, yüzüdür bunların hepsine eyvallahım vardır ama bazen de ne bileyim, dümdüzgün bir duruş, dümdüzgün bir efendilik, dümdüzgün bir doğallıktır er kişinin ilk dikkatini çeken.
üye olduğum spor salonuna mesai saati başlamadan önce gidiyorum.
akşam saatlerinde yaşanan kaotik ortama katlanamadığım için karga bokunu yemeden önce salona gitmek daha makul geliyor. neyse, benimle beraber birkaç kişi de salonun açılış saatinde geliyor. içlerinden bir tanesi de karşı cinsten dikkatimi çeken bir hanımefendi.
bakınız, onca karşı cinsten kişi olmasına rağmen dikkatimi onun çekmesinin bir sebebi var. diğerlerinin hepsi alelade davranırken ve gözü dışarıda iken o hanımefendi sadece antrenman yapmakla meşgul oluyor. ne etrafa bakıyor ne de işveli veyahut cilveli tavırlar sergiliyor. gayet natural oluşu, saçlarını küçük bir lastikle arkadan toplayışı, disiplinli oluşu, ortamdan bağımsız oluşu vs derken şahsımı etkisi altına alıyor. eminim ki diğer hemcinslerim de bu hanımefendiye kontak kesilmişlerdir ama bu durum umurumda olmuyor. bunca kıvrımlı, bunca güzel kokulu, bunca dekolteli hanımefendilerin arasından kendisi bir şekilde sıyrılmasını biliyor ve bunun için bir çaba da sarf etmiyor.
zaman zaman göz göze geldiğim her an içimi ürperten bu kadın, ne yapıyor ne ediyor beni kalbimin orta yerinden vurmasını beceriyor. araya kattığı ufak tebessümler de işin şekeri, karameli ve hatta mozaik pastası oluyor.
karşı cinste dikkat edilen ilk şey nedir diye sorulmuş.
götüdür, memesidir, yüzüdür bunların hepsine eyvallahım vardır ama bazen de ne bileyim, dümdüzgün bir duruş, dümdüzgün bir efendilik, dümdüzgün bir doğallıktır er kişinin ilk dikkatini çeken.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar