bugün
- ekşi sözlük12
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı35
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız7
- osuruktan şiirler47
- evde pide yapmak7
- eski sevgili nerede ne yapıyor8
- zeki olmanın avantajları4
- bu saatte seks yapılır mı sorunsalı4
- kavga yok mu ya5
- çirkin kaslı erkek vs yakışıklı cılız erkek5
- anın görüntüsü30
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi4
- giysi fiyatlarının uçması12
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı4
- twin peaks3
- vedat muriqi6
- konya da 3 4 büyüklüğünde deprem5
- sütyenin 2 gözü doldurulmuş heybe olması3
- seninle sevişirken ölmek istiyorum3
- çaylakların dolunayda yazara dönüşmesi3
- uludağ sözlük'ü diriltme hareketi3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- enayimiknatisi ile kavga etmek3
- beni neden sevmedin3
- arkadaşlar uyudunuz mu3
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- kürt kelimesi türk kelimesinden mi türedi3
- anne pizzası10
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- ben geldim kerkenezler19
- aleksey batrakov14
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- apo orospu çocuğu değildir demek5
- dinci ve müslüman kavramları8
- yenilgisiz tek şampiyon5
- netflix ten daha iyi ücretsiz film sunucuları3
- fenerbahçe17
- ismail kartal ne zaman kovulur sorunsalı3
- arkadaşlar hoşçakalın3
- şoförün yan koltuğu4
- putin türkmüş11
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin4
- geceye bir şarkı bırak11
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı2
- ismail kartal'ın kovulması3
- zorunlu eğitim12
- barış alper yılmaz3
- kafasına havan mermisi yiyen teröristler3
- trileçe7
- hepsi rüyaymış diye 10 yaşında uyanmak3
yeryüzündeki tüm sevgilerin aşkların yaşanmışlıkların ılık bi yaz düşünde kasıkları örten kırağı gibi bedeni yavaş yavaş uyandırıp ruhu katıla katıla titretmesi. gözlerimi belerterek sözcüklerin ardına akıp öylece durması. hayır hayır sevgi değil bu, aşk, hiç değil. bu, sanırım sarı-kırmızı-mavi rengin karışık olarak dizildiği akıl küpünde, renkleri yanlış hatırlıyor olabilirim , adını da, ayrıca bi renk daha vardı galiba, ama küp şeklinde olduğu doğru, işte bu zımbırtıyı ilk hamlede doğru oturtmak gibi bişey. ya da yıllarca uğraşıp tek rengi bile yan yana getirememek. ikisinde de aynı histerik tutku söz konusu. adının geçtiği her yerde uluyan bi kalp bulmak...
sana ait her şeye çok fena tutuldum. eğer bi başlık açmışsan sol frame den hiç inmesin istiyor,
ama birileri altına girince da kıskanıyorum. lakin her şeyin bi sonu olduğu gibi zamanı gelip
kaybolup gittiğinde başlığın, kahrolan gene ben oluyorum. hangi yazılara başlıklara konulara
meyilin varsa araştırıp öğreniyorum. seninle farklı bi anlam kazanıyor hiç tanımadığım ya da
tanıyıp da yok saydığım ideolijiler tespitler olaylar, seni ilgilendiren ne varsa artık bebeğim...
anla işte beni mahcup olmamak istemiyorum canım sana. beni affetmen tek arzum. tüm
pisliklerimden arınıp geliyorum sana. bi gün, çok uzak ya da yakın, sana "gidiyoruz" diye mesaj
atacağım ve sen "nereye" bile demeden hemen "tamam" diyeceksin. bu mesajın tek bi cevabı var zaten, aksi olduğunda peşi gelmez, öylece silinir giderim hayatından.
artık öyle eskisi gibi yazamıyorum zaten. içimde bi yerlerde sen varsın çünkü. tekrar tekrar
okuyorsun yazdıklarımı. kızıyorsun bana. seni seviyorum. seni seviyorum. hiç aralık vermeden
söylüyorum bunu. bi sözlük yazarına tutulmak çok fena bişeymiş. böbreklerimden birini
kaybettiğim bu nemrut hastane odasında, inan ki tek tesellim senin o alegori kokan fesleğen soslu
yitik cümlelerin. hep yaz olur mu esmerim, hiç durma, türkiye'de istanbul ne ise, ne ise hiç
başlamıyım, her neyse...
sana ait her şeye çok fena tutuldum. eğer bi başlık açmışsan sol frame den hiç inmesin istiyor,
ama birileri altına girince da kıskanıyorum. lakin her şeyin bi sonu olduğu gibi zamanı gelip
kaybolup gittiğinde başlığın, kahrolan gene ben oluyorum. hangi yazılara başlıklara konulara
meyilin varsa araştırıp öğreniyorum. seninle farklı bi anlam kazanıyor hiç tanımadığım ya da
tanıyıp da yok saydığım ideolijiler tespitler olaylar, seni ilgilendiren ne varsa artık bebeğim...
anla işte beni mahcup olmamak istemiyorum canım sana. beni affetmen tek arzum. tüm
pisliklerimden arınıp geliyorum sana. bi gün, çok uzak ya da yakın, sana "gidiyoruz" diye mesaj
atacağım ve sen "nereye" bile demeden hemen "tamam" diyeceksin. bu mesajın tek bi cevabı var zaten, aksi olduğunda peşi gelmez, öylece silinir giderim hayatından.
artık öyle eskisi gibi yazamıyorum zaten. içimde bi yerlerde sen varsın çünkü. tekrar tekrar
okuyorsun yazdıklarımı. kızıyorsun bana. seni seviyorum. seni seviyorum. hiç aralık vermeden
söylüyorum bunu. bi sözlük yazarına tutulmak çok fena bişeymiş. böbreklerimden birini
kaybettiğim bu nemrut hastane odasında, inan ki tek tesellim senin o alegori kokan fesleğen soslu
yitik cümlelerin. hep yaz olur mu esmerim, hiç durma, türkiye'de istanbul ne ise, ne ise hiç
başlamıyım, her neyse...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar