bugün

hamas

tipik ortadoğulu arapçı tiplerden oluşan örgüttür. değil 2 adım 3 adım sonrasını daha 1 adım sonrasını görebilecek kadar zekaları yok..

bunlar bu israilin filistinlilere yaptığı katliam, soykırım başlamadan hemen önce israile saldırı düzenleyip onlarca kişiyi öldürüp yüzlerce kişiyi rehin aldıkları gün söyledik bu yaptıkları şeyin faturası çok ama çok ağır olacak diye. buradaki "çakma" ümmet sevdalısı bazı osmanlı torunları tekbirler atıp zafer konuşmaları yapıp bize laf yetiştiriyorlardı kıt akıllarınca. ne oldu peki sonunda ? gene dediğimize geldi iş. katledilen filistinli sayısı "35 bini" geçti. çoğu da kadın ve çocuk yani bu insanların geleceği. şimdi hem hamas hem bu çakma ümmetçiler ateşkes yapılsın diye g.tlerini yırtıyorlar..

sen eğer bir milletin özgürlüğü için mücadele ediyorsan/öyle bir iddian varsa kendine rehber olarak pkk gibi hizbullah gibi el kaide gibi ışid gibi terör örgütlerini değil kendi coğrafyanda yaşanmış "kurtuluş savaşını" örnek al. salak salak gidip terör eylemi düzenleyip filistini özgürleştirebileceğini sanıyorsan büyük malsın demektir. ki öyle olduklarını da aylardır yıllardır yazıyoruz. 300 tane 500 tane israilliyi öldürünce filistine özgürlüğünü veremezsin. aksine yaptığın eylem zaten islama karşı biz türklere karşı ortadoğuya karşı hep bir bahane bekleyen abd gibi fransa gibi ingiltere gibi emperyalist ülkelere ve israil gibi menşei belli bir devlete bahane vermiş oluyorsun. özgürlük adına mücadele vereceksen önce kendine destek toplaman lazım. uluslararası alanda meşru bir devlet olmak için çabala gerekirse her gün israil hükümetinin yaptıklarını tüm dünyanın gözüne sok. sonrasında topyekün bir kurtuluş mücadelesi başlat tıpkı bizim yaptığımız gibi. o zaman kimse sen öldürülesin katledilesin diye israile silah vs veremez zaten.