bugün
- nervio'nun erkek olması7
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- izmir bombası7
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- mumbar dolması3
- yazarların uyku motivasyonu3
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı6
- yazarların kiraz yeme şekli4
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- yazarların akşam olunca yediği şeyler4
- cahiller hemen terketsin burasını3
- yazarların karpuz yeme şekli3
- akıllı kol saati kullanan erkek2
- bana onu sormayin15
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- iltica27
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- renkli gözlü insanlar5
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- benim büyük bir yaram var5
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- benim zurna tam 45 cm3
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- kova burcu erkeği akrep kadını2
- anın görüntüsü26
- tradwife2
- size sözlüğün divası kim4
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- yarragi olan adam10
- muz2
- akp seçmeni17
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- 2000 model porche 9114
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- game of thrones taki kerhaneci12
- biri bana acil kahve4
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- fatma betül sayan kaya50
karismayayim diyorum ama ayten alpman sesiyle havasina suyuna tasina topragina suslenen memlekete goz atinca mudahil olma geregini duydum.
sahsim adina diyebilirim ki josef k donemi basarili bir donemdir. cunku josef k akordu belli idi. bam teline basarsan tokmagi kafana indirir ama bam deline basmadan diyologa gecersen gayet yapicidir.
bam teli nedir? gayet deve bir sekilde sen benim entryimi nasil silersin diye feryat figan etmektir mesela. atese benzin dokmektir.
kendisi hamdolsun beni bayagi caylak etmistir. hakli yahut haksiz. kimi zaman evet ben hata yaptim diyerek cezasini geri cekmistir.
ama ne yazik ki vakti zamaninda inonu'nun dedigi a'dan z'ye herseyin bozuk oldugu sozlukte
kendisi gunah kecisi olmustur.
siyasi gorusler kimseyi baglamaz ve her turkiye cumhuriyeti vatandasi kendi siyasi gorusunu olusturmakta hurdur. isterse neden nicin oldugunu hiyartoluk yapmadan aciklayabilir.
provakasyonun girla gittigi ciktim sazan avina sarkisiyla avciliga cikan zamane deyimiyle troll ama ozturkce dallama vatandaslarin oldugu biliniyor.
dusunen insan bagirmaz aptallar ise slogan atar dusturuyla hareket edersek sen bunu nasil dersin diyen humakalar surusu masallah burda girladir.
hele ki kendisi gorev yaptigi sozlugun anasinin yedi bayram itildigi zamanlardaki durumu dusunun.
kendisi ise simdi gunah kecisidir.
bu adam gunahsizdir demiyorum ama bu belirsizlik ortaminda mertce sagi solu belli olarak dikilmistir.
kaypaklik yapmamistir.
isine ciddiyetle sarilmistir.
simdi -ismi ben mahfuz kalsin modun- zinani olayi patlak vermeden yaptigim uyariyi cok ucuyorsun mulayim diyerek samanaltina gommemistir. benim zinani olgusu ucup ucmadigimi gordunuz sayin cok bilmis mod.
sikayet varsa adam gibi arastirmistir.
ama kisinin gunahlari gundeme gelir ve mercek tutarak buyutulur. sevaplari ise aman sen de diyerek unutulur.
ben sahsen gordum kendisini sahsen ve sevdim de kendisini. ama sahsiyetle kisinin performanisini ayri ayri degerlendirecek bir birikime ve gorus acisina sahip oldugumu bilirsiniz.
suclu o degildir. suclu bu sozlugun mahvolmasina sebep olan vizyonsuzluktur. benm bildigim birsey vardir malina sahip olmayanin malini yerler esegine sahip olmayanin essegini sikerler.
herneyse..
bir baska degil bambaskaymis benim memleketim yahu....
sahsim adina diyebilirim ki josef k donemi basarili bir donemdir. cunku josef k akordu belli idi. bam teline basarsan tokmagi kafana indirir ama bam deline basmadan diyologa gecersen gayet yapicidir.
bam teli nedir? gayet deve bir sekilde sen benim entryimi nasil silersin diye feryat figan etmektir mesela. atese benzin dokmektir.
kendisi hamdolsun beni bayagi caylak etmistir. hakli yahut haksiz. kimi zaman evet ben hata yaptim diyerek cezasini geri cekmistir.
ama ne yazik ki vakti zamaninda inonu'nun dedigi a'dan z'ye herseyin bozuk oldugu sozlukte
kendisi gunah kecisi olmustur.
siyasi gorusler kimseyi baglamaz ve her turkiye cumhuriyeti vatandasi kendi siyasi gorusunu olusturmakta hurdur. isterse neden nicin oldugunu hiyartoluk yapmadan aciklayabilir.
provakasyonun girla gittigi ciktim sazan avina sarkisiyla avciliga cikan zamane deyimiyle troll ama ozturkce dallama vatandaslarin oldugu biliniyor.
dusunen insan bagirmaz aptallar ise slogan atar dusturuyla hareket edersek sen bunu nasil dersin diyen humakalar surusu masallah burda girladir.
hele ki kendisi gorev yaptigi sozlugun anasinin yedi bayram itildigi zamanlardaki durumu dusunun.
kendisi ise simdi gunah kecisidir.
bu adam gunahsizdir demiyorum ama bu belirsizlik ortaminda mertce sagi solu belli olarak dikilmistir.
kaypaklik yapmamistir.
isine ciddiyetle sarilmistir.
simdi -ismi ben mahfuz kalsin modun- zinani olayi patlak vermeden yaptigim uyariyi cok ucuyorsun mulayim diyerek samanaltina gommemistir. benim zinani olgusu ucup ucmadigimi gordunuz sayin cok bilmis mod.
sikayet varsa adam gibi arastirmistir.
ama kisinin gunahlari gundeme gelir ve mercek tutarak buyutulur. sevaplari ise aman sen de diyerek unutulur.
ben sahsen gordum kendisini sahsen ve sevdim de kendisini. ama sahsiyetle kisinin performanisini ayri ayri degerlendirecek bir birikime ve gorus acisina sahip oldugumu bilirsiniz.
suclu o degildir. suclu bu sozlugun mahvolmasina sebep olan vizyonsuzluktur. benm bildigim birsey vardir malina sahip olmayanin malini yerler esegine sahip olmayanin essegini sikerler.
herneyse..
bir baska degil bambaskaymis benim memleketim yahu....
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar