bugün

reidthegenius

(bkz: #46881806)

eski nicki ile seslenince uf olmuş paşam. ayrıca ben sana abberline demiyorum ebbır diyorum. belki o başkasıdır olamaz mı?

''ben artık senin adına yazmayacağım'' demişsin de düdük makarnası ''zenn lavian adlı yazar'' diye başlık sıçmadan önce düşünecektin onu. ben hala yazmıyorken gelip yine o başlığa sıçmışsın, böyle de karşılığını alırsın. işi inada bindirme demiştim sana.

sokak köpekleri konusunda da seninle anlaşamayacağımız belli çünkü ben iki çocuk babasıyım; sen konu ile ilgili ''hepsi tehlikeli değil ayrımı iyi yapalım'' dan öteye gidemedin. ayrıca sabahın kör karanlığında işe gidenlerden de değilsin sanırım, bu sokak köpeği denen çete halinde dolaşan hayvanların genelde çocuk ve yaşlılar gibi kendini savunamayacak insanlara saldırdığına defalarca kez şahit olduk ve maalesef bir çok ölüm haberi aldık bunlardan.

bak senin denyo kafan basmaz diye tekrar yazıyorum ''sokak köpekleri yüzünden çocuklar ve yaşlılar ölüyor'' bu memlekette bazılarını ciddi ciddi et parçası gibi yediler senin bu ''sevimli arkadaşların''

bana rica minnet falan sökmez, insanlara pek kurulmam ama sana fena kuruldum ebbır, adam akıllı bana bulaşmadan yazmana bak. başlığıma yada nickaltıma ''sıçarsan'' getirir suratına sıvarım onu...
© copyright 2005 - 2026