bugün

protein tozu

Yerli markalardan uzak durmanızı öneririm hele yeni yeni çıkmış markalar ne tad olarak ne de etki olarak hiç bir şey göremezsiniz bir protein tozunda tadın bu kadar önemli olmaması gerektiğini söylüyorsanız henüz daha bok gibi tada sahip olan bir protein tozuyla tanışmamışsınız demektir. Abi tadı çok iyi olanı aramıyoruz tadı iyi olanı arıyoruz yoksa içmek bir zulüm. Burnunuzu tıkasanız da o pis tadı alırsınız.

Bu sebeple tadı ideal etkisi yani servis başına protein değeri yüksek olan proteinleri seçmelisniiz mesela bigjoyda servis boyutu 32 gramdır içerisinde 22 gram protein vardır örnek veriyorum ama x markada 40 gramda 24 gram protein vardır buna dikkat edin ekstra bcaa eklenmemiş olmalı zaten aminoasit profilinde proteinin orijinal bcaa aminoasitleri bulunur.

(bkz: Sportica), (bkz: Bigjoy), (bkz: MY supplement), (bkz: Protein ocean) ve (bkz: SSN Sports) denedim 3 sene içinde tad olarak protein ocean alın gider fakat aralarında etki olarak en iyisi SSN oldu ve şuan hala kullanıyorum. Bigjoy'da fena değil sportica ise çöp bir marka. Gereksiz de pahalı