bugün
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- türk seküler devrimi11
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz11
- sarapci koala83
- arkadaşlar ben artık ayıyım3
- kürtler7
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi13
- canımın yengen çekmesi3
- helal olsa faize para koyar mısınız3
- arkadaşlar sözlük kapanıyor3
- gocu31
- tomris uyar'a ikinci yeninin yengesi diyen tip4
- kızsız olmak2
- çocuk saati2
- fiat ın en iyi arabası8
- yaşlı insanlar neden huysuz olur9
- dokuzuncu nesil yazar karizması8
- paraya onem vermemek6
- insanların zombileştiği bi gelecekte yaşamak2
- türkmenistan kürtleri2
- azerbaycan a yerleşmek6
- bilinçaltı yansımalarını reel dünyada görmek3
- bir sözlük yazarıyla evlenir misiniz7
- gocu abiyi akşamki boks maçına hazırlamak8
- maltepe içen kadın5
- şive şakası5
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi7
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı7
- gömü bulmak8
- sokakta hiç tanımadığı adamın kulağını çekmek2
- sözlüğü sevmeyip yine de sözlükte yazmak4
- yazarlar 70 lerde yaşasaydı nasıl görünürdü2
- yunus bülbül2
- melih gökçek'e soruşturma açılması8
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası11
- ekşi sözlük7
- arkadaşlar zall gitti4
- erkek döven kadın4
- bu koyden olsam ne olacak20
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- dinlerin yalan olması17
- seks yapmak vs 31 çekmek3
- cop313
- aç karnına kahve içmek8
- usualsuspects ve mel mel bakan gibson ikilisi3
- bir milyon dolarim olsaydi4
- bosna hersek2
- bilgi içerikli entry giren ezik yazar3
Aşk ve seksin adaletsizliğinin bile bezdirdiği süreç.
Mesela herhangi biriyle sırf yalnız kalmamak ve sevişmek için çıkmak istemiyorsun. Yaşayacağını yaşamış, ilişkiden sıkılmış kadınlar sana hiçbir şey ifade etmiyor. Flört ve seks için kafanda “ işte bu “ sözünü uyandıranın da yanından sevgili ve arkadaş eksik olmuyor. Hep belli tiplerin aşık olup seks yapmasını izleyip duyuyorsun ve insanlar, kadınlar başta olmak üzere sana ufak bir şans bile vermiyor. Bunun üstüne bildik tavsiyelerle kafan sikiliyor. Yani eline bir şey geçmiyor.
Hayalindeki kadınla çıkıp yatmadığın ve sinir olduğun tiplerin pembiş aşklar, tutkulu seksler yaşadığına şahit olman bile hayatın canını sıkmasına yetiyor.
Psikiyatr, terapist desen dünya para olmuş ki daha ilaçları saymadım. Karnını doyurmak problem bütün öğünlerde, ekonomi dahil bütün ülke tuhaf bir süreç yaşıyor ve yetmezmiş gibi her şeyin yolunda olduğunu iddia eden insanlar var. Şaka gibi !
Kızın biri “ new york’ a gittiğimde en sevdiğim yer “ diye foto paylaşıyor, sen daha günübirlik istanbul’ a gitsen ayı tamamlayıp tamamlamayacağını düşünüyorsun. Tatil desen hayalde kalmış.
Umut var ama sadece sahte ve kısa enerji veriyor. Allah’a dua ediyorsun bir ışık için, o ışık gelmiyor. Senin elinde olmayan şeylerden ötürü kötü hissediyorsun millet anlayamıyor.
intihar da yok, hayattan tat almak da yok, ne anladık bu işten ? Neden öylece savrulup durmak zorundayız ki ?
Her insanın hayalindeki kişinin kalbinde ve yatağında olmaması bile hayattan nefret etmek için sebeptir. Müzisyen kardeşim de bir senede dört tane manken gibi kızla dolaşsın. Çok hassastır, hislidir. Bizim hissimiz yok mu ?!?
Not: şu sözlükteki hatalara el atılmaması bile beni ayrı çıldırtıyor. Dayanamıyorum artık hiçbir şeye.
Mesela herhangi biriyle sırf yalnız kalmamak ve sevişmek için çıkmak istemiyorsun. Yaşayacağını yaşamış, ilişkiden sıkılmış kadınlar sana hiçbir şey ifade etmiyor. Flört ve seks için kafanda “ işte bu “ sözünü uyandıranın da yanından sevgili ve arkadaş eksik olmuyor. Hep belli tiplerin aşık olup seks yapmasını izleyip duyuyorsun ve insanlar, kadınlar başta olmak üzere sana ufak bir şans bile vermiyor. Bunun üstüne bildik tavsiyelerle kafan sikiliyor. Yani eline bir şey geçmiyor.
Hayalindeki kadınla çıkıp yatmadığın ve sinir olduğun tiplerin pembiş aşklar, tutkulu seksler yaşadığına şahit olman bile hayatın canını sıkmasına yetiyor.
Psikiyatr, terapist desen dünya para olmuş ki daha ilaçları saymadım. Karnını doyurmak problem bütün öğünlerde, ekonomi dahil bütün ülke tuhaf bir süreç yaşıyor ve yetmezmiş gibi her şeyin yolunda olduğunu iddia eden insanlar var. Şaka gibi !
Kızın biri “ new york’ a gittiğimde en sevdiğim yer “ diye foto paylaşıyor, sen daha günübirlik istanbul’ a gitsen ayı tamamlayıp tamamlamayacağını düşünüyorsun. Tatil desen hayalde kalmış.
Umut var ama sadece sahte ve kısa enerji veriyor. Allah’a dua ediyorsun bir ışık için, o ışık gelmiyor. Senin elinde olmayan şeylerden ötürü kötü hissediyorsun millet anlayamıyor.
intihar da yok, hayattan tat almak da yok, ne anladık bu işten ? Neden öylece savrulup durmak zorundayız ki ?
Her insanın hayalindeki kişinin kalbinde ve yatağında olmaması bile hayattan nefret etmek için sebeptir. Müzisyen kardeşim de bir senede dört tane manken gibi kızla dolaşsın. Çok hassastır, hislidir. Bizim hissimiz yok mu ?!?
Not: şu sözlükteki hatalara el atılmaması bile beni ayrı çıldırtıyor. Dayanamıyorum artık hiçbir şeye.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar