bugün

rte nin davos sovu

tayyip erdoğan ın bizim aşina olduğumuz, dünyanın ise yeni tanıştığı bilindik üslubunu 'her ne hikmetse' davos 2009da kullanmasıyla vuku bulan şovdur.

türk milletine yapılan her türlü hakarete sessiz kalan, imf yetkililerinin, ab temsilcilerinin önünde el pençe divan duran, ırakta türkmenler katledilirken amerikaya tek kelime etmeyen rte, şimdi davosta parmağını sallayarak arap dünyasının savunuculuğuna girişti.

bu haydut devletin, emperyalist canavarların bir halkı yok etmeye yönelik her türlü girişimi tabii ki kınanmalı, tepki verilmelidir ama adama sorarlar yahu 'türkiyeye ve türklere yapılan bunca haksızlığa, zulme, aşağılamaya takılmadında arap dünyasının çıt çıkarmadığı zamanda filistine saldıran karşısında beni bulur edasıyla perese kükremek de nereden çıktı?'

hayır yapmasaydı demiyorum. hatta 'ananı da al git peres' de deseydi keşke ama bu tavır, onurlu devlet politikası yürütmek, ortadoğudaki çirkin plana karşı çıkmak amacıyla değil, seçim öncesi kahraman olma kaygısıyla yapılmıştır.

oldukça da başarılı olmuştur. çünkü anında yollara dökülen vatandaşlar, milli maç sevincini andıran görüntülerle kral karşılar gibi karşıladılar bu zatı.

eh ne diyelim zafere giden her yol mübah. Bundan sonra mazlum babası tayyip olarak sıradaki şovları da merakla bekliyoruz. hele bi şu seçim geçsin sonra princin taşını ayıklamak için yeniden işe koyulur başbakan. artık bu bize hangi özelleştirmelere, hangi tavizlere ve hangi imzalara mal olur hep beraber görücez.
güncel Önemli Başlıklar