bugün

ön sevişme

sayın okur, öncelikle haydar dümen tadında bir entrye daha hoşgeldiniz.

s.ke s.ke tanım: cinsel birleşme öncesinde yapılan sevişme evresidir. efendim elleşme olur, yalaşma olur artık fantazi dünyanıza ve hayal gücünüze bağlıdır.

şimdi gelelim mevzuya. ön sevişme kişiden kişiye, zamana, mekana vs. değişebilir. zaman kısıtlı mekan müsait değilse siktir edersiniz ön sevişmeyi direk kafadan girersiniz mevzuya. kişiye göre gösterdiği değişkenlik ise cinsel birliktelik bilgisi ve izlediği porno filmleri pratikte uygulayabilme yeteneğine bağlıdır. ön sevişme dediğimiz hadise iki tarafın da birbirini tahrik etme evresidir. burda bir çelişki vardır zira tahrik etmeye ne hacet zaten tahrik olmuşsun ki sevişiyorsun.

sayın okur geçen yine sevişiyorum o anda bir düşünce sardı zihnimi. " ulan " dedim arada yaparım böyle şeyler kendime ulan derim. neyse " ulan " dedim " bu ön sevişme dediğiniz şey kompozisyon gibi birşey mi acaba. hani giriş gelişme sonuç mevzusu. kesinlikle öyle olsa gerek ki bu ön sevişme kompozisyonun giriş kısmına tekabül eder. gelişme kısmı ise artık iki bedenin yek olması kısmıdır. sonuç ise bildiğiniz acıklı son iki tarafında " aşşşşkııımmmm " dediği bölümdür. he şimdi ön sevişmeden bu işlem olsa değişen şey ne olacak? sadece atraksiyon farkıdır.

yani ön sevişme amaç değil araçtır. eğer vakit, mekan uygunsa bu araçtan yararlanın. hadi bakayım sevgi kelebekleri.
güncel Önemli Başlıklar