bugün
- ya bi siktirin gidin13
- ulu sözlük telegram grubu10
- nick vermeden bir yazara seslen11
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi8
- şapka takar mısınız12
- istanbul11
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı7
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum8
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- sezen taş6
- en güzel reçel3
- friedrich hegel la bi cay icek6
- berna laçin'in gözaltına alınması40
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- yemek yedikten sonra kusmak9
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- vladimir ilyiç lenin2
- özelden aktifim ben diyen yazar3
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- toplumun feminizasyonu2
- nervionun beni engellemesi10
- 2026 lisans kpss sonuçları2
- ölümlü dünya diyerek affedip heba olmak4
- arkadaşlar hesap sil butonu çalışmıyor2
- ucan tekme atan hipopotam43
- arkadaşlar ben de hesabımı sileceğim2
- arkadaşlar buldum9
- takip edilesi discord sunucuları2
- danimarka birası2
- kemalizmin çöküşü8
- şükürcülük9
- popüler bir yazar olmanın zorlukları6
- büyük oyunu görmek9
- kremalı tavuklu makarna vs salçalı makarna7
- tarihçi kimliğini kullanıp tarihçi olmayanlar3
- kafayı parayla bozmuş kadınlar5
- sözlük yazarlarının kullandıkları tarayıcılar3
- orijinalinden güzel olan cover lar2
- karamelize soğanlı mantarlı makarna4
- boğaz ağrısına iyi gelecek şeyler8
- kemalizm neden çöktü5
- dominika2
- maltepe'deki çöken binanın kaçak katları13
- üstad kadir mısıroğlu3
- biraz erkekleri kötüleyinsene7
- moğolistan'ın çin'in kuzeyinde bulunması3
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz11
- arkadaşla ben vazgeçtim5
Yaklasık bes yıldır kullandıgım uygulama. Urun dolar bazında oldugundan ozellikle bu gunlerde pahalı. Ancak sac ekiminden veerim alamayan ya da tamamen sacı dokulen kısıler icin bicilmis kaftan. Sac seyrelmesi yasayanlar icin tabsiye etmiyorum. Cunku sacın dokulmesini hızlandiracak. Bakımı ilk zamanlarda alısana kadar zorlasa da eliniz alıstıgında birkac saat icinde yapılabilir.
Benim ilk uygulama o kadar iyiydi ki anlatamam. Soylemesem ailemdekiler bile farkına varmadı. Firma olcu alıp bir sekilde kafa seklinize ve dokulme bolgenize gore bir kalıp yapıp imalatcıya sac rengi, dalga uzunluk vs bilgiler ile gonderiyor. Yaklasık dort bes ay icerisinde de geliyor.
Ancakları da yok degil tabi, seyrek saclılarda dokulmeyi hızlandırıyor.
Her bakımdan sonra yani taktıktan bir hafta sonra saclarınınz cıkmaya basladıgı icin acayip bir kasıntı yasanıyor ve kasıyamıyorsunuz. Parmak uclarınızla hafifce vura vura bunu gecirmeniz gerek, oyle tırnak ucuyla kasıyayım derseniz alttaki fransız tulunu zedelersiniz.... Bir kere taktıktan sonra yaklasık 20 gun sorunsuz kafanızda, tabi bu sure kac kere yıkandıgınıza gore degisiyor. Cunku sıcak su alttaki yapıskanı gevsetiyor ister istemez. Eger bakımını iyi yaparsanız, yatmadan once tarama, yatarken tarama, ozel sampuanlardan kullanırsanız en az iki, iki bucuk yıl kullanırsınız.
Sonucta olu sac kullanıyorsunuz deniz suyu ve gunes yıprandırıyor. Denize girebilirsiniz ancak oyle yuksekten balıklama atlamayın ve sudan cıkar cıkmaz basınızı yıkayın. Ben kaplıcalara ve denize defalarca girdim ve cıkma ya da gevseme soronu yasamadım ancak yukarıda yazdıklarıma dikkat ettim.
Sorusu olanlar varsa ozelden yazsın... Cevaplarım...
Benim ilk uygulama o kadar iyiydi ki anlatamam. Soylemesem ailemdekiler bile farkına varmadı. Firma olcu alıp bir sekilde kafa seklinize ve dokulme bolgenize gore bir kalıp yapıp imalatcıya sac rengi, dalga uzunluk vs bilgiler ile gonderiyor. Yaklasık dort bes ay icerisinde de geliyor.
Ancakları da yok degil tabi, seyrek saclılarda dokulmeyi hızlandırıyor.
Her bakımdan sonra yani taktıktan bir hafta sonra saclarınınz cıkmaya basladıgı icin acayip bir kasıntı yasanıyor ve kasıyamıyorsunuz. Parmak uclarınızla hafifce vura vura bunu gecirmeniz gerek, oyle tırnak ucuyla kasıyayım derseniz alttaki fransız tulunu zedelersiniz.... Bir kere taktıktan sonra yaklasık 20 gun sorunsuz kafanızda, tabi bu sure kac kere yıkandıgınıza gore degisiyor. Cunku sıcak su alttaki yapıskanı gevsetiyor ister istemez. Eger bakımını iyi yaparsanız, yatmadan once tarama, yatarken tarama, ozel sampuanlardan kullanırsanız en az iki, iki bucuk yıl kullanırsınız.
Sonucta olu sac kullanıyorsunuz deniz suyu ve gunes yıprandırıyor. Denize girebilirsiniz ancak oyle yuksekten balıklama atlamayın ve sudan cıkar cıkmaz basınızı yıkayın. Ben kaplıcalara ve denize defalarca girdim ve cıkma ya da gevseme soronu yasamadım ancak yukarıda yazdıklarıma dikkat ettim.
Sorusu olanlar varsa ozelden yazsın... Cevaplarım...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar